CELEBRITIESSHOWBIZΠρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα George

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα George

Μια…ζωγραφιά είναι ο δυο ετών γιος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος πήγε για πρώτη μέρα στο σχολείο, προκαλώντας… φρενίτιδα στα διεθνή ΜΜΕ, αφού οι φωτογραφίες του με την σχολική τσάντα στην πλάτη, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όπως βλέπετε και στα στιγμιότυπα που έδωσαν στην δημοσιότητα η ίδια η Δούκισσα του Κέμπριτζ και το παλάτι του Κένσιγκτον, ο πρίγκιπας Τζόρτζ ντυμένος στις αποχρώσεις του μπλε, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η «Daily Mail», έμεινε μόνο για λίγες ώρες στις σχολικές αίθουσες, προκειμένου να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως το παλάτι του Κένσιγκτον δεν πρόλαβε να ανεβάσει τις φώτο του πρίγκιπα στα social media, και αμέσως έγιναν viral, αφού έλαβαν 30.000 likes μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

princegeorge

O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προτίμησαν να στείλουν τον πρωτότοκο γιο τους όχι σε κάποιο μεγάλο σχολείο, αλλά σε ένα μικρό και…  οικονομικό με κόστος 33 λίρες την ημέρα (45.43 ευρώ)!

Το δύο ετών πριγκιπόπουλο ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στο Μοντεσσοριανό Νηπιαγωγείο «Westacre Montessori School στο East Walton» το οποίο απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του!

Η μέθοδος Montessori εφευρέθηκε από την Δρ Μαρία Μοντεσσόρι διδάσκοντας τα άπορα παιδιά στην Ιταλία. Επικεντρώνεται στην ατομική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και όχι σε εξετάσεις και βαθμούς.

Αν και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα πηγαίνει κάθε μέρα, οι γονείς του ήθελαν να είναι μία μοναδική εμπειρία για εκείνον. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξαν αυτόν τον  τοπικό παιδικό σταθμό που λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS