CELEBRITIESSHOWBIZΡουβάς - Ζυγούλη: 15 χρόνια σχέσης και πρώτη επέτειος γάμου στη Μύκονο

Ρουβάς – Ζυγούλη: 15 χρόνια σχέσης και πρώτη επέτειος γάμου στη Μύκονο

Γράφουν: Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, Μελίνα Κολιτσοπούλου

Στα ασπρόμαυρα κινηματογραφικά καρέ, το χαστούκι που έδωσε ο καθηγητής «Φλωράς» – Δημήτρης Παπαμιχαήλ στη «Λίζα Παπασταύρου» – Αλίκη Βουγιουκλάκη γέννησε ένα μεγάλο έρωτα. Χρόνια μετά, το έγχρωμο σελιλόιντ αποτύπωσε ένα άλλο χαστούκι, αυτό που έδωσε σε διαφημιστικό σποτάκι η Κάτια Ζυγούλη στον Σάκη Ρουβά. Και –μαντέψτε– ένας αληθινός μεγάλος έρωτας γεννήθηκε! «Πριν, τον είχα συναντήσει μόνο μία φορά, σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Εντάξει, θεωρούσα ότι είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας – κακά τα ψέματα, ακόμα το θεωρώ. Δεν ήμουν φαν. Αφότου τον γνώρισα, έκανα εντατικά, τα έμαθα όλα τα τραγούδια του», έχει πει για τη γνωριμία τους η Κάτια Ζυγούλη, ενώ από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς έχει αποκαλύψει πως δεν ήταν εύκολο να προσεγγίσει την αγαπημένη του, αλλά επέμεινε γιατί κίνητρό του «Ήταν αυτό που αισθάνθηκα, η χημεία που ένιωσα». Και όντως, από το καλοκαίρι του 2003, που συναντήθηκαν και ένωσαν τις καρδιές τους, αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια.

Ο ΓΑΜΟΣ
Ο γάμος μπορεί να άργησε να γίνει, αλλά φάνταζε πως έγινε στην ώρα του! Με κάθε λαμπρότητα, μια μέρα χαράς για εκείνους αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Όπως, άλλωστε είχε πει κάποτε η Κάτια Ζυγούλη, «Αν κάποια στιγμή παντρευτούμε, θα είναι γιατί απλά θέλουμε να γιορτάσουμε όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει και την υπέροχη ένωση που βιώνουμε εμείς οι δύο, σε συνδυασμό με τα παιδάκια μας πια».

Και ήταν όντως μια υπέροχη γιορτή ο γάμος τους, στις 3 Ιουλίου του 2017, μια βραδιά που χαράχτηκε ανεξίτηλα στην καρδιά και στο μυαλό τους. Το Mυστήριο και η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη, η οποία φιλοξένησε τους 500 προσκεκλημένους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και αγαπημένους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είχε φτάσει πρώτος συνοδευόμενος από τα τρία παιδιά του και κρατώντας το τέταρτο, τον μικρό Απόλλωνα, στην αγκαλιά του. Φορώντας custom made φράκο, δημιουργία G. Papadogamvros, και custom made γραβάτα και μαντίλι του οίκου ΚΥΔΟΣ, έλαμπε από ευτυχία περιμένοντας την αγαπημένη του, πανέμορφη μέσα στο υπέροχο νυφικό της, που έφερε την υπογραφή της διεθνώς καταξιωμένης σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Στολισμένο με λευκά δαντελένια λουλούδια και με μεταξωτό πέπλο κεντημένο με 1.000 άνθη, ήταν κομψό και ρομαντικό.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας φορούσαν και αυτοί δημιουργίες Celia Krithatioti, τα κοριτσάκια κεντημένα αέρινα φορεματάκια με τα ίδια δαντελένια λουλουδάκια που είχε και το νυφικό της μαμάς τους και τα αγόρια λευκά κοστούμια. Μετά το Μυστήριο είχε ακολουθήσει δείπνο, με τον Σάκη και την Κάτια να κάνουν την είσοδό τους συνοδευόμενοι από Κερκυραίους χορευτές και κανταδόρους, που ερμήνευαν παραδοσιακά τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του τραγουδιστή.

Το ζευγάρι χόρεψε ένα θεαματικό αργεντίνικο ταγκό, ενώ αμέσως μετά πήρε το μικρόφωνο ο Σάκης και αφιέρωσε στο «κορίτσι του», όπως αποκάλεσε την Κάτια, τη διαχρονική του επιτυχία «Μια Ζωή Μαζί». Οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας δροσερά cocktails και εξωτικά φρούτα Fyffes. Το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί, με τη μουσική του DJ Αντώνη Δημητριάδη στα decks. Όσο για την μπομπονιέρα, ήταν ένα κερί με άρωμα γιασεμί, με αποτυπωμένη μια καρδιά με τα αρχικά των νεονύμφων. Οι προσκεκλημένοι ευχήθηκαν στον Σάκη και στην Κάτια γράφοντας στο χειροποίητο ολόλευκο βιβλίο ευχών, επίσης στολισμένο με μια καρδιά με τα αρχικά του ζευγαριού.

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο γάμου στις 3 Ιουλίου και θέλησαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα ταξίδι-αστραπή στη Μύκονο, χωρίς τα παιδιά τους, Αριάδνη, Αλέξανδρο, Αναστασία και Απόλλωνα, προκειμένου να περάσουν λίγα εικοσιτετράωρα στο Νησί των Ανέμων παρέα με λίγους και καλούς τους φίλους. Παράλληλα με την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν όμως και τα γενέθλια της Κάτιας, η οποία έχει γεννηθεί στις 2 Ιουλίου. Μετά απ’ αυτό το διήμερο χαλάρωσης επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους και ο Σάκης Ρουβάς στο επαγγελματικό του πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να οπτικοποιήσει με ένα δροσερό concept το νέο του τραγούδι, «Καλημέρα», στις 21 Ιουλίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, ενώ στις 27 Ιουλίου θα βρεθεί στη σκηνή του Φεστιβάλ Άρδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS