CELEBRITIESSHOWBIZΣάκης Ρουβάς: Η συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τον μικρό Αντώνη (pic)

Σάκης Ρουβάς: Η συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τον μικρό Αντώνη (pic)

Η ιστορία του μικρού Αντώνη άγγιξε όλη την Κύπρο και όχι μόνο.

Παγκύπρια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο αγώνας ζωής που δίνει ο μικρός Αντώνης και η οικογένειά του, ώστε να θεραπευτεί από τη σπάνια νόσο της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου 1.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο μικρός Αντώνης πρέπει μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που κλείνει τα δύο του χρόνια, να λάβει γονιδιακή θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, το κόστος της οποίας είναι υπέρογκο και ανέρχεται στα €1,88 εκατ.

Η κινητοποίηση της κοινωνίας ήταν άμεση και έγινε ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή, με τον κόσμο να σπεύδει να βοηθήσει όπως και όσο μπορεί, διαδίδοντας παράλληλα την ιστορία του μικρού Αντώνη. Τελικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μια δημοσίευση του αποκάλυψε πως το κράτος θα καλύψει εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα για την θεραπεία του μικρού Αντώνη.

Μια ιστορία που φαίνεται να άγγιξε τόσο τον απλό κόσμο όσο και τον κόσμο της δημοσιότητας αφού πριν από λίγο είδαμε μια φωτογραφία που μόνο συγκίνηση και χαμόγελο θα μπορούσε να προκαλέσει.

Ο Σάκης Ρουβάς αγκαλιά με τον μικρό Αντώνη.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής βρίσκεται στο νησί μας για την εμφάνιση του στο Septemberfest που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ. Ωστόσο ο ίδιος άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να γνωρίσει από κοντά τον μικρό Αντώνη.

Δείτε την φωτογραφία:

https://www.facebook.com/giatonantoni/photos/a.111457913539044/124606725557496/?type=3&theater

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS