CELEBRITIESSHOWBIZΣάκης Ρουβάς: Κατεβαίνει ή όχι στην πολιτική;

Σάκης Ρουβάς: Κατεβαίνει ή όχι στην πολιτική;

Τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς θα «κατέβει» στην πολιτική.

Ο ποπ σταρ φημολογείται ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στη Β’ Αθήνας.

Η φήμη αυτή ενισχύθηκε για κάποιους και από προηγούμενες δηλώσεις του κορυφαίου Έλληνα σταρ, ο οποίος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την πολιτική ζωή της χώρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star.gr, το κόμμα της αντιπολίτευσης φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει τον Σάκη Ρουβά, θέλοντας να επεκτείνει την απήχησή της και στους νέους ψηφοφόρους (χωρίς να επιβεβαιώνεται πάντως επισήμως), αλλά ο ποπ σταρ δεν επιθυμεί την τρέχουσα περίοδο να ασχοληθεί τόσο ενεργά με την πολιτική.

Όπως αναφέρουν άτομα από το κοντινό περιβάλλον του καλλιτέχνη, ο Σάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, καθώς «προτεραιότητά του είναι η καριέρα του. Ο Σάκης ασχολείται με την πολιτική επικαιρότητα, όπως κάθε άλλος ενεργός πολίτης. Έχει άποψη και γνώμη για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και δεν θα σταματήσει να εκφέρει τα πιστεύω του. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα οποία για την ώρα συγκεντρώνουν όλο του το ενδιαφέρον και την ενέργεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS