CELEBRITIESSHOWBIZΣάκης Ρουβάς: Με την Κάτια αποφασίσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος των παιδιών

Σάκης Ρουβάς: Με την Κάτια αποφασίσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος των παιδιών

Για όλα μίλησε στην εκπομπή Τετ-α-Τετ και στον Τάσο Τρύφωνος, ο Σάκης Ρουβάς, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως με την Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν πως ο κύκλος των παιδιών έχει κλείσει.

Σε συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή στις 21:30 από το ΡΙΚ1, ο αγαπημένος τραγουδιστής, είπε συγκεκριμένα, «αποφασίσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος των παιδιών μετά το τέταρτο παιδί μας και είπαμε ότι ήταν καιρός να παντρευτούμε. Δεν άλλαξε κάτι για μας , μετά το γάμο μας. Δεν είμαι αυστηρός ως πατέρας αλλά νομίζω ότι έτσι όπως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας δεν χρειάζεται να γίνω αυστηρός. Θα πάω στο σχολείο μαζί με την Κάτια για να πάρουμε τους βαθμούς και να μιλήσουμε με τους δασκάλους… Τα παιδιά μας δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν δυο γονείς που κάνουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά η Αναστασία που είναι η μεγαλύτερη, όταν βγαίναμε έξω για μια βόλτα και μας μιλούσε όλος ο κόσμος, νόμιζε ότι όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα».

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε αναφορά και στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. «Πίστεψα ότι το σπίτι μας κάηκε, αλλά μέσα μου ήμουν ήρεμος. Μπροστά σε τέτοια καταστροφή δεν μπορείς να κάνεις κάτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS