CELEBRITIESSHOWBIZΣάκης Ρουβάς: «Μέσα από τα παιδιά μου ανακάλυψα πιο πολύ τον εαυτό...

Σάκης Ρουβάς: «Μέσα από τα παιδιά μου ανακάλυψα πιο πολύ τον εαυτό μου»

Συνέντευξη στον Sfera 96,8 έδωσε ο κορυφαίος star Σάκης Ρουβάς, με αφορμή το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ΓΣΠ.

Μιλώντας στη μουσική παραγωγό Μαρία Ονησιφόρου, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει νέα δισκογραφική δουλειά του, ενώ, όπως δήλωσε, δεν έχει πει ποτέ τραγούδι που δεν άρεσε πρώτα στον ίδιο: «αν δεν αγγίξει πρώτα εμένα ένα τραγούδι, δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο.»

Μιλώντας για την οικογένειά του, ανέφερε ότι τον έχει αλλάξει ο ερχομός των παιδιών του: «Άλλαξε ο τρόπος που σκέφτομαι, οι προτεραιότητές μου, ανακάλυψα πιο πολύ τον εαυτό μου και μαθαίνω καθημερινά από τα παιδιά μου πράγματα. Είναι οι πιο σπουδαίοι δάσκαλοί μας.»

Μάλιστα, σε ερώτηση της μουσικής παραγωγού εάν θα ήθελε και πέμπτο παιδί απάντησε: «Τώρα θα βάλουμε ένα φρένο. Τα παιδιά είναι απαιτητικά, χρειάζονται το χρόνο τους.»

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την άφιξη του καλλιτέχνη στα γραφεία του Φιλελεύθέρου.

1111

Η συναυλία στο ΓΣΠ

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες και Guest Star ο Σάκης Ρουβάς, συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του ΓΣΠ, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, σε ένα μοναδικό ανατρεπτικό show που θα καθηλώσει τους πάντες, σε μια φαντασμαγορική σκηνή.

Πάνω από 150 συντελεστές συμμετέχουν για την προετοιμασία και διεξαγωγή της μεγαλύτερης συναυλίας που γίνεται φέτος στην Κύπρο, ενώ καθημερινά οι πρόβες στην Αθήνα γίνονται όλο και πιο εντατικές, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και χορογραφίες της Chali Jennings.

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή,  Έλενα Παπαρίζου,  Μέλισσες, και Guest Star ο Σάκης Ρουβάς! Μια μεγάλη βραδιά γεμάτη ενέργεια, πολύ μουσική, ανατροπές,  θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Κύπρου, ένα μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και την κοινή τους εμφάνιση στο κλείσιμο της βραδιάς.

*Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης “Συμμετοχή”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS