CELEBRITIESSHOWBIZΣε αμηχανία η Μαρία Αντωνά μπροστά στην κάμερα: «Βλέπω και το Πρωινό...

Σε αμηχανία η Μαρία Αντωνά μπροστά στην κάμερα: «Βλέπω και το Πρωινό του ANT1 εννοείται» (vid)

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου για το πώς περνά αυτή την περίοδο στη ζωή της μετά το Survivor και τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα με την οποία στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί, ενώ αργότερα ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την είδηση ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Κάτι που κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει on camera τις τελευταίες ημέρες.

Σε ερώτηση για τις εκπομπές που παρακολουθεί ως τηλεθέατρια φέτος η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Παρακολουθώ σίγουρα την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και τις πρωινές εκπομπές».

«ANT1 δηλαδή βλέπεις και το Πρωινό το βλέπεις;» πρόσθεσε η δημοσιογράφος με τη Μαρία Αντωνά να απαντά χαμογελώντας και γεμάτη αμηχανία: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται», είπε η Μαρία Αντωνά μετά τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε ερώτηση σχετικά με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή: «Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβαλω ή να δείξω», απάντησε η Μαρία Αντωνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS