CELEBRITIESSHOWBIZΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ», η ομάδα της εκπομπής ασχολήθηκε με τα όσα συνέβησαν χθες στο «Survivor» και φυσικά με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που κατέκλυσαν το Twitter για τον παίκτη από την ομάδα των «Διασήμων»,  λέγοντας τα εξής:

«Κρύψτε το Twitter από τον Χανταμπάκη. Ο Σάκης πήγε να τον προετοιμάσει για αυτό που θα βιώσει στην Ελλάδα. Τέτοιο κράξιμο σε παίκτη reality δεν έχω ξαναδεί. Η αλήθεια πάντως ήταν πως έδειξε ότι είναι λίγο διπρόσωπος, λίγο φίδι».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανέφερε ότι πιθανώς ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα με άκρα μυστικότητα.

Με αφορμή αυτο το γεγονός, η συνεργάτης της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τη σύζυγο του παίκτη,  Όλγα Πηλιάκη, η οποία είπε τα εξής: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;» απάντησε η Όλγα Πηλιάκη.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο πώς είναι η ίδια ψυχολογικά με όλα αυτά που γράφονται για τον σύζυγό της, είπε: «Ε, πώς να είμαι, ρε Ανθή;».

Η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε ότι η οικογένεια έχει επηρεαστεί αρνητικά, ενώ κατάλαβε ότι η σύζυγός του είχε ενημερωθεί από πριν για την αποχώρηση, αλλά δεν ήθελε να της το αποκαλύψει.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS