CELEBRITIESSHOWBIZΣε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου- Τι λέει ο δικηγόρος της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου- Τι λέει ο δικηγόρος της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Σοφία Παυλίδου, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, στο θέατρο όπου εργάζονται.

Μάνος Παπαγιάννης: Ο Μάνος Παπαγιάννης παίρνει θέση: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό» (βίντεο)

«Τι θα κάνει στη συνέχεια θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασία της», ανάφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ο δικηγόρος της ηθοποιού, Αλέξανδρος Μίντζιας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, «η Άμεση Δράση μετέβη στο σημείο και ενώ αναζητούσε τον κύριο Παπαγιάνη, ο οποίος βρισκόταν μέσα, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ρωτούσαν πού είναι ο κύριος Παπαγιάννης και δεν υπήρξε απάντηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σχόλια στο Ιnstagram του Παπαγιάννη μετά τις κατηγορίες της Παυλίδου για ξυλοδαρμό

Μέχρι στιγμής, ο κ. Μίντζιας δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Μάνο Παπαγιάννη ή τον δικηγόρο του και ερωτηθείς για το μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει η Σοφία Παυλίδου, απάντησε: «αυτό θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασία της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Με άρπαξε από το λαιμό»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS