CELEBRITIESSHOWBIZSexy Boys: Οι ωραίοι των πιο δημοφιλών σειρών

Sexy Boys: Οι ωραίοι των πιο δημοφιλών σειρών

To ότι μπορεί κάποιος να «κολλήσει» με μια σειρά ή μια ταινία, είναι σύνηθες φαινόμενο (πια). Οι λόγοι, όμως, για τους οποίους μπορεί να συμβεί, είναι εντελώς υποκειμενικοί. Ένας από αυτούς είναι και το cast – «όσο πιο sexy αγόρια έχει μια σειρά, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αποκτήσει περισσότερους fans, αφού οι γυναίκες είναι το πιο “πιστό” κοινό», λένε οι «ειδικοί».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΙΦΤΗ 

Jesus Mosquera-Hugo, «Toy Boy»
Η μεγαλύτερη μερίδα του γυναικείου κοινού παραληρεί στο όνομα του Hugo. Ο Ισπανός πρωταγωνιστής του «Toy Boy», Jesus Mosquera, είναι μόλις 27 ετών, ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά, στα 12 του χρόνια, η «στρογγυλή θεά» ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο πριν μπει στην εφηβεία, ενώ μέχρι σήμερα, έχει παίξει στην Athletic Bilbao και τη Málaga. Ωστόσο, εκείνος δηλώνει φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς έγινε ηθοποιός; Εντελώς τυχαία, αφού άτομα της παραγωγής της δημοφιλούς σειράς, τον ανακάλυψαν στο γυμναστήριο. Όταν του προτάθηκε ο ρόλος του στρίπερ Hugo, ο ίδιος ξεκίνησε μαθήματα χορού και υποκριτικής. Και κάτι τελευταίο: Ο 27χρονος Ισπανός, έχει 1,3 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram και είναι πρόσφατα χωρισμένος!

Jesus Mosquera-Hugo

Miguel Heran-Rio, «La casa de papel»
To «La casa de papel» έχει προβληθεί σε περισσότερες από 195 χώρες και ο Rio είναι μία από τις αδυναμίες των γυναικών. O Miguel Heran, ποτέ δεν ονειρεύτηκε τον εαυτό του ηθοποιό, αλλά μηχανικό αυτοκινήτων. Ως πιτσιρικάς, έπαιζε με τα αυτοκινητάκια του στις γειτονιές της Μάλαγας και ήταν ντροπαλός. Η καριέρα του ξεκίνησε όταν τον είδε σε ένα πάρκο ο σκηνοθέτης Daniel Guzmán και του ζήτησε να περάσει από οντισιόν για την ταινία του «A Cambio de Nada». Ο Miguel πήρε τον ρόλο κι έναν χρόνο μετά το πρώτο βραβείο Goya -το ισπανικό Όσκαρ- το οποίο αφιέρωσε στη μητέρα του, στην οποία έχει αδυναμία. Είναι Ταύρος στο ζώδιο και στις 25 Απριλίου έκλεισε τα 24 του χρόνια. Δυστυχώς, για τις εκατομμύρια followers του στο Instagram, έχει σχέση, αν και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Μετά από τη συμμετοχή του στο «La casa de papel» και στο «Elite» πρόσφατα, ο 24χρονος Ισπανός κερδίζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο.

Μatthew Daddario -Alexander, «Shadowhunters»
Ο Matthew Daddario ή αλλιώς ο Alec Lightwood, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Shadowhunters», είναι γνωστός με το προσωνύμιο «το καλύτερο χαμόγελο». Ο εσωστρεφής, χαμηλών τόνων και, παράλληλα δυναμικός χαρακτήρας του Alec, έκαναν τον κόσμο να ταυτιστεί και να αγαπήσει τον ντροπαλό κυνηγό σκιών. Βέβαια, ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο του. Ο Mat είναι έντονος τύπος, κι αυτό πιστεύει ότι έχει να κάνει με την καταγωγή του: Είναι μισός Ιταλός και μισός Ιρλανδός. Αν και είναι μόλις 33 ετών, ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων, από το 2017. Τα χόμπι του είναι η φωτογραφία, το διάβασμα, η ενασχόλησή του με τα ζώα τα οποία λατρεύει, αλλά και η μαγειρική. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως «αν δεν γινόμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είχα μία φάρμα με ζώα». 

Miguel Bernardeau-Guzman, «Elite»
Ο Miguel Bernardeau, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Elite», γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαλένθια της Ισπανίας. Ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Είναι μόλις 24 ετών κι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του. Μετρά σχεδόν 7 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram και, όχι, δεν είναι εργένης. Ούτε έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι. Ο ίδιος λέει πως απολαμβάνει όταν βρίσκεται στην παραλία της Santa Monica, να χαζεύει το ηλιοβασίλεμα και να… σκέφτεται.

Chase Stokes-John B, «Outer Banks»
Τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Stranger Things», το 2016, όμως, φέτος η καριέρα του Chase Stokes, έχει απογειωθεί, με τη συμμετοχή του στην σειρά «Outer Banks». Είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.85 και σχεδόν ένα εκατομμύριο followers, τους οποίους απέκτησε σε λίγους μόνο μήνες. Γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και μεγάλωσε στο Maryland, ενώ στην εφηβεία του μετακόμισε στη Φλόριντα. Σήμερα ζει μόνος του στο Los Angeles, αφού χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τη Xio Montalvo. Ο Chase, ή όπως τον ξέρουν πλέον όλοι, ο John B, κερδίζει ετησίως 650.000 δολάρια τον χρόνο. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι εργασιομανής, υπομονετικός και πολύ πεισματάρης.

Carlo Constanza-Χάιρο, «Toy Boy»
Ο Carlo Constanza, o γλυκός και συμπαθής Χάιρο, που έχει κλέψει τόσα βλέμματα στην σειρά «Toy Boy», δεν είναι μόνο ακόμα ένας εντυπωσιακός άντρας με καλλίγραμμο σώμα και παράξενα τατουάζ. Ο ρόλος του Χάιρο, του χαμηλών τόνων βουβού στρίπερ, είναι ένας ρόλος που, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, του ταιριάζει. Μπορεί να έχει πολλές διαφορές στην προσωπικότητά του με τον ρόλο, όπως λέει, όμως, στην πραγματική του ζωή, ο Carlo, μιλάει λιγότερο από τον Χάιρο. «Για την ακρίβεια, δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ. Προτιμώ να ακούω», έχει πει σε συνέντευξή του. Ο Carlo, ξεκίνησε από το modeling, κάτι που έκανε για να βγάλει το χαρτζιλίκι του. Σήμερα, ο 28χρονος, πολύ ωραίος σταρ, δηλώνει ερωτευμένος και προσπαθεί να συνδυάσει την προσωπική του ζωή με τη μεγαλύτερή του φιλοδοξία, που δεν είναι άλλη από το να μετακομίσει μόνιμα από την Ισπανία στο Hollywood, προκειμένου να προωθήσει την καριέρα του. Το χόμπι του; Η γυμναστική -φαίνεται άλλωστε- και η… μαγειρική.

Pedro Alonso-Κιου, «Η Σιωπή του Βάλτου»
Και μόνο η συμμετοχή του στο «La casa de papel», ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει, όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και τις κατακτήσεις του Pedro Alonso. Ο γνωστός σε όλους μας «Berlin», φέτος πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η σιωπή του βάλτου», υποδυόμενος τον «Κιού» (Q), που αποτέλεσε μία από τις κορυφαίες επιλογές των θεατών σε Κύπρο και Ελλάδα. Ο Alonso, στην πραγματική του ζωή, είναι παντρεμένος, έχει ένα παιδί και αποφεύγει συνειδητά να εκθέτει την οικογένειά του στα φώτα της δημοσιότητας. Ο (αγαπημένος μας) Berlin έχει δηλώσει λάτρης της πίτσας και των ζυμαρικών, ενώ αυτό που τον συναρπάζει και τον ηρεμεί, είναι να ζωγραφίζει όταν απέχει από γυρίσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS