CELEBRITIESSHOWBIZΣίσσυ Χρηστίδου: Αυτά είναι τα πιθανότερα ονόματα για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτά είναι τα πιθανότερα ονόματα για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου

Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με το Epsilon βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μετά από έξι χρόνια τηλεοπτικής απουσίας κάνει come back στη μικρή οθόνη μέσα από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όπως είναι γνωστό, η Σίσσυ μετά την πολιορκία της Άλκηστις Μαραγκουδάκη, με την οποία διατηρεί σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης, θα επιστρέψει με ένα πρωινό μαγκαζίνο στο ανανεωμένο Epsilon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μαύρο μαγιό, φανερά αδυνατισμένη! (εικόνες)

«Συμβαίνουν πολλά πράγματα, ειδικά στο Epsilon, που έχει έρθει ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και αγαπάω πάρα πολύ, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Αυτή η γυναίκα έχει τον τρόπο της πάντα. Είμαστε σε συζητήσεις για ωραία πράγματα, θα δούμε…», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της στις κάμερες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Peoplegreece.com, η Σίσσυ είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες και να ξεκινήσει να στήνει το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Ποιοι θα είναι όμως μαζί με την παρουσιάστρια; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί της θα βρίσκονται ο κολλητός της φίλος, κουμπάρος και δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει και την αρχισυνταξία της εκπομπής και ο Δημήτρης Σταρόβας. Να θυμίσουμε πως ο Παύλος τη φετινή σεζόν βρισκόταν στο ΣΚΑΪ, ως αρχισυντάκτης της Ντορέττας Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης άνηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε τη φωτογραφία που αρκετές θα φοβόντουσαν (βίντεο)

Όσο για το αν η Σίσσυ θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια στην εκπομπή ή θα έχει και… ταίρι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρα. Σκέψεις υπάρχουν και για τα δυο σενάρια. Σε περίπτωση συμπαρουσίασης το άτομο που είναι πιο κοντά στις συζητήσεις είναι γένος θηλυκού και έχει στενές σχέσεις με τη Σίσσυ.

Άλλη μια μεγάλη έκπληξη, που είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, είναι ο μάγειρας της εκπομπής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Peoplegreece.com, οι ιθύνοντες θέλουν να βάλουν σε αυτή την ενότητα έναν άντρα από το χώρο της showbiz ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική, αγαπά τη γευσιγνωσία και λατρεύει να ταξιδεύει όλο τον κόσμο για να δοκιμάζει νέες κουζίνες. Μια νέα άφιξη στα τηλεοπτικά δρώμενα που αν συμβεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Προς το παρόν είναι απλώς μια σκέψη.

Τις επόμενες ημέρες όμως τα πράγματα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS