CELEBRITIESSHOWBIZΣίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Business and pleasure στο Παρίσι!

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Business and pleasure στο Παρίσι!

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Το Παρίσι δεν έχει ονομαστεί τυχαία Πόλη του Φωτός, και η Σίσσυ Χρηστίδου με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, απόλαυσαν τη λάμψη του, έστω για λίγες μέρες. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε το Παρίσι η Σίσσυ η οποία, φυσικά, ξετρελάθηκε. Αφήνοντας τα παιδιά τους στους δικούς τους ανθρώπους, έκαναν μια ολιγοήμερη απόδραση στη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία είχε και fun και επαγγελματικό ενδιαφέρον.

sisychristidou

Αφορμή στάθηκε η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, η οποία είχε προγραμματίσει το συγκεκριμένο ταξίδι λόγω της μεγάλης έκθεσης υφασμάτων και προμηθευτών που πραγματοποιούνταν εκείνες τις μέρες στο Παρίσι. Μια ελαφριά παρακίνηση ήταν αρκετή για να συμπλεύσει μαζί της η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει μεγάλος βάρος στο σχεδιασμό ρούχων.

sisy

Οι δυο τους περνούσαν όλη την ημέρα εξερευνώντας την έκθεση, ενώ οι σύντροφοί τους, Θοδωρής Μαραντίνης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, εξερευνούσαν το Παρίσι και επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, το Μουσείο του Λούβρου. Τα δύο ζευγάρια συναντιόνταν αργά το απόγευμα και έκαναν ρομαντικές βόλτες που κατέληγαν σε δείπνο, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν τον Πύργο του Άιφελ και την Αψίδα του Θριάμβου. Ο φακός του Hello! εντόπισε τη Σίσσυ Χρησίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και τα χαμόγελά τους μαρτυρούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS