CELEBRITIESSHOWBIZΣκορδά-Μακρυπούλια-Μπεκατώρου-Λιάγκας-Αρναούτογλου

Σκορδά-Μακρυπούλια-Μπεκατώρου-Λιάγκας-Αρναούτογλου

Τι γίνεται με τα συμβόλαια των παρουσιαστών του ΑΝΤ1;

Φαίη Σκορδά
Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια. Με ανακοίνωσή του ο σταθμός αναφέρει ότι «”Το Πρωινό” διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι», επισημαίνοντας την επιθυμία του για συνέχιση της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια.

Ζέτα Μακρυπούλια
Η ζώνη που παίζει το «Rouk Zouk» έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο «ναρκοθετημένες» της ελληνικής τηλεόρασης, παρ’ όλα αυτά, η παρουσιάστρια καταφέρνει να σημειώνει πρωτιές. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τις τηλεοπτικές στήλες – πόσο μάλλον από τους ιθύνοντες του καναλιού. Η Ζέτα είναι αγαπητή στο κοινό και μια ενδεχόμενη φυγή της θα ήταν διπλό πλήγμα, αφού όχι μόνο θα έπρεπε να βρεθεί νέο προϊόν για τη ζώνη, αλλά θα ενδυναμωνόταν και ο ανταγωνισμός. Άλλωστε, ύστερα από τόσα χρόνια στο κανάλι, ο ΑΝΤ1 τη θεωρεί «παιδί» του. Εξάλλου, οι καθημερινές ενημερώσεις του κοινού σχετικά με τις πρωτιές που σημειώνει το παιχνίδι επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι η παρουσιάστρια θα συνεχίσει και του χρόνου στο κανάλι.

Μαρία Μπεκατώρου
Το συμβόλαιό της μπορεί να λήγει το καλοκαίρι, αλλά στον ΑΝΤ1 δεν χάνουν χρόνο και έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την παρουσιάστρια για την ανανέωσή του. Το γεγονός πως το «Still Standing» κερδίζει πρωτιές στην απογευματινή ζώνη, αλλά και οι πολύ καλές επιδόσεις του «YFSF», καθιστούν τη Μαρία ένα απαραίτητο πολυεργαλείο για τον σταθμό. Άλλωστε, από τη στιγμή που μετακόμισε στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει αδιάλειπτη παρουσία. Η ανακοίνωση για τη συνέχιση του «Still Standing» και του επόμενου γύρου του «YFSF» αποδεικνύουν το γεγονός, ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται και πάλι στην παρέα μας.

Γιώργος Λιάγκας
Τελείως διαφορετικά δεδομένα τα τελευταία 24ωρα στη συνεργασία παρουσιαστή και καναλιού, με πιθανότερο πλέον το ενδεχόμενο της παραμονής του στο Μαρούσι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δημοσιεύει το «ΤV Έθνος», τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από ένα ραντεβού του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα με τη νέα γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου. Σ’ αυτά προτάθηκε στον Γιώργο Λιάγκα η συνέχιση της συνεργασίας τους για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και μάλιστα με συγκεκριμένα projects, την επιστροφή του παρουσιαστή στη late night ζώνη του σταθμού -είτε με την ίδια εκπομπή που έκανε στο παρελθόν ή με κάποια άλλη- παράλληλα με την περαιτέρω αξιοποίησή του στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος, που πιθανότατα θα είναι το μουσικό talent show «Τhe Four», τα δικαιώματα του οποίου έχει ο ΑΝΤ1. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει και άλλες ιδέες. Από πλευράς καναλιού και σε σχέση με την αλλαγή διάθεσης που επικρατούσε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φέρεται να αναπτύχθηκε η επιχειρηματολογία πως το προφίλ του Γιώργου Λιάγκα είναι απόλυτα συμβατό με αυτό του τηλεοπτικού σταθμού. Την ίδια ώρα, συνεργάτες του δημοσιογράφου έκαναν λόγο «για ηθική ικανοποίηση του Γιώργου Λιάγκα, καθώς είχε απογοητευθεί από την προηγούμενη στάση του ΑΝΤ1». Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να μην ενεργοποιηθεί η option του + 1 (προοπτική μονομερούς ανανέωσης από το κανάλι), αλλά να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και «η σχέση των δύο πλευρών να ξεκινήσει από μηδενική βάση σε συνθήκες αμοιβαίας εμπιστοσύνης», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά καλά πληροφορημένες πηγές στο «TV Έθνος». Αν και ο Γιώργος Λιάγκας έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι θετικά διακείμενος στη συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Και σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός, πως, παρά το «πάγωμά» του από το κανάλι για ενάμιση χρόνο, δεν διαταράχθηκε ποτέ η άψογη σχέση του με την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1. Άλλωστε, οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών είναι σε απόλυτη γνώση της ανώτατης διοίκησης του μιντιακού συγκροτήματος. Βέβαια σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία, θα αναφέρονται ρητά τα projects που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και οι ζώνες προβολής τους. Οι τελικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές αναμένεται να παρθούν εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.
Στον ΑΝΤ1 συνεχίζει για τουλάχιστον ακόμη 2 χρόνια αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. «Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects. Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν το «The 2night show», ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει και διάφορα ακόμη concepts για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS