CELEBRITIESSHOWBIZΣπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η αναβολή του γάμου & η απάντηση στο Μουτσινά

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η αναβολή του γάμου & η απάντηση στο Μουτσινά

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

 

Η φιναλίστ του MasterChef παραχώρησε δηλώσεις στον «Τηλεθατή», όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι μαγειρικής, αλλά και στα όσα πει ο Νίκος Μουτσινάς για τον γάμο της.

 

Ετοιμάζετε κι ένα ταξίδι με κάποια παιδιά από το MasterChef;
«Ναι. Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε ένα ταξίδι στην Αφρική, να μαγειρέψουμε στα παιδιά, να τους δώσουμε λίγη αγάπη και ό,τι άλλο μπορούμε. Οι σίγουροι μέχρι στιγμής είμαστε εγώ, ο Πάνος, ο Τάσος, η Ιωάννα, ο Μανώλης, επίσης ο Χρήστος και ο Ζαχίρ είναι πολύ θετικοί, αλλά μπορεί να είμαστε και περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε να βρούμε πώς και πότε θα το κάνουμε».

Υπάρχει μια στιγμή που θα ήθελες να ξεχάσεις;
«Όχι, ακόμη και οι κακές στιγμές κάτι μου έδωσαν. Όπως, για παράδειγμα, η μέρα της αποχώρησης του Σταμάτη ήταν για μένα πολύ άσχημη. Αλλά κι εκείνη τη μέρα πήραμε πάρα πολλά μαθήματα».

Πώς ένιωσες όταν έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό;
«Με το που φτάσαμε στον τελικό ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ συνειδητοποιημένοι. Είπαμε με τον Μανώλη πάμε να το χαρούμε στο τέρμα, να ζήσουμε όλη την εμπειρία κι όπου μας βγάλει. Ακόμη και την τελευταία μέρα, πριν βγούμε στο live, ήμασταν στα καμαρίνια και λέγαμε ότι όποιος από τους δύο κι αν κερδίσει, η μόνη διαφορά θα είναι τα λεφτά. Προσωπικά βγήκα πολύ κερδισμένη από το παιχνίδι, έχω χάσει μόνο τα λεφτά. Εννοείται ότι η νίκη του Μανώλη είναι τεράστια, αλλά κι εγώ είμαι πολύ κερδισμένη από όλο αυτό».

Με το γάμο τι θα γίνει; Ο Νίκος Μουτσινάς επιμένει ότι δεν θα γίνει.
«Τον αγαπώ πολύ! Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στην εκπομπή του, ξαφνικά, χωρίς να το ξέρει. Να ανοίξω την πόρτα και να με δει μπροστά του!».

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις, σταματάει για καλοκαίρι η εκπομπή.
«Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να το κάνουμε, γιατί έχουμε και συμβόλαιο και δεν μπορούμε να πηγαίνουμε όπου θέλουμε. Ο γάμος πάντως θα γίνει, απλά δεν θα γίνει τώρα, γιατί δεν προλαβαίνουμε. Και θα στείλω φυσικά προσκλητήριο και στον Νίκο Μουτσινά!»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS