CELEBRITIESSHOWBIZΣτέφανος Μιχαήλ: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Νάταλι...

Στέφανος Μιχαήλ: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ

Ερωτευμένος φαίνεται ότι είναι το τελευταίο διάστημα ο δικός μας κύπριος ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ. O γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς “8 Λέξεις” βρίσκεται σε σχέση με την γνωστή χορεύτρια Νάταλι Κάτερ! 

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: Το τρυφερό φιλί που είδαμε στο Instagram

Ενώ στην αρχή το ζευγάρι δεν ήθελε να προβάλει τη σχέση του, τώρα του βλέπουμε να γίνονται πιο εκδηλωτικοί. Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του στην κάμερα της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και αναφέρθηκε σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

Διαβάστε επίσης: Νάταλι Κάτερ: Το νέο βίντεο στο Instagram με τον Στέφανο Μιχαήλ

Συγκεκριμένα είπε:

“Από την στιγμή που αποφασίζω να μπω σε μια ερωτική σχέση, σημαίνει ότι όλα είναι ωραία και όμορφα. Δεν μου αρέσει να “πουλάω” τα προσωπικά μου ή τις σχέσεις μου. Τα προσωπικά του καθενός είναι δικά του, γιατί μετά χάνουν την αξία τους επειδή εάν είναι για να τα “πουλάς” γιατί να τα έχεις, δεν είναι προσωπικά. Οπότε αυτά τα λίγα λόγια για τη σχέση μου, είμαι πολύ καλά, περνάω ωραία και μακάρι να πάνε όλα μια χαρά. Για το επόμενο βήμα δεν ξέρω πως να απαντήσω. Δεν έχω κάτι τέτοιο στο πλάνο μου τώρα, σιγά σιγά θα δείξει ο καιρός”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS