CELEBRITIESSHOWBIZΣτέλιος Χανταμπάκης: Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο «Survivor» αποδείχθηκε ένα από...

Στέλιος Χανταμπάκης: Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο «Survivor» αποδείχθηκε ένα από τα πιο ισχυρά φαβορί

Από τη Μελίνα Κολιτσοπούλου

«Σαφώς, όταν γίνεσαι γονιός αλλάζουν οι προτεραιότητές σου. Βάζεις στην άκρη το “εγώ” και μάχεσαι για το “εμείς”», δήλωνε στο Hello! το Δεκέμβριο του 2014 ο Στέλιος Χανταμπάκης, στην πρώτη του φωτογράφιση με τη γυναίκα του, Όλγα Πηλιάκη, και τον 13 μηνών, τότε, γιο τους, Μανώλη. Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2012, έχει αποκτήσει και μία κόρη, η οποία είναι μόλις 3 μηνών και θα πάρει το όνομα Μαλένα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στο «Survivor» και αναχώρησε μόνος για τον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται η εκπομπή, καθώς η αποστολή βρισκόταν ήδη εκεί. Όπως αποκάλυψε μέσω των social media, ήταν μια κοινή απόφαση που πήραν με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, έχοντας στο μυαλό τους το καλύτερο για τα δύο τους παιδιά, τον 3χρονο Μανώλη και την 3 μηνών κόρη τους. Μάλιστα, ο μικρός Μανώλης, σε βίντεο που δημοσιοποίησε η μητέρα του, παρακολουθώντας το «Survivor» αναφώνησε: «Μπαμπά, νομίζω ότι θα νικήσεις»!

Η οικογένεια που έχει αποκτήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι και ο λόγος για τον οποίο ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας στο «Survivor», που προβάλλεται από το SIGMA και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, αν και συμφώνησε την τελευταία στιγμή να συμμετάσχει, αποχωρώντας από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», και πέταξε μόνος για το νησί όπου γυρίζεται η εκπομπή, γρήγορα αναδείχτηκε σε ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Ήπιος χαρακτήρας, χωρίς ωστόσο να μασάει τα λόγια του και να αποφεύγει τις συγκρούσεις, και δυνατός παίκτης, με πολλές νίκες στο ενεργητικό του για την ομάδα του, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει ήδη ξεχωρίσει στους «Διάσημους». Αν καταφέρει να μείνει ως το τέλος, τότε η παραμονή του στο νησί και ο αποχωρισμός από την οικογένειά του θα διαρκέσει πέντε μήνες. Ο ίδιος, πριν φύγει από την Ελλάδα, αποκάλυψε μέσω των social media πως η απόφαση δεν ήταν προσωπική: «Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου ότι θα συμμετάσχω στο “Survivor”. Πιστεύοντας και ελπίζοντας σε αυτή τη συνέχεια της φετινής μου τηλεοπτικής σεζόν ακόμη και στο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ (ποτέ δεν ξέρεις)!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη με το γιο τους, Μανώλη, φωτογραφήθηκαν τον Aύγουστο του 2016 για το Hello!, ενώ περίμεναν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους. Η σύζυγoς του παρουσιαστή με τα «Hadabakia», όπως αποκαλούν τα παιδιά τους τρυφερά στα social media, δηλώνει περήφανη για την παρουσία του Στέλιου Χανταμπάκη στο «Survivor».

Όλα γίνονται γι’ αυτούς που αγαπώ». Λίγες ημέρες αργότερα ομολόγησε on camera: «Στο “Survivor” έχω έρθει για τα παιδιά μου, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου, αν είναι να κερδίσω είναι μόνο για τα παιδιά μου, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον με αυτά τα χρήματα. Δεν έχω κανέναν άλλο σκοπό, είναι μόνο αυτό που με κρατάει. Την οικογένειά μου είναι η πρώτη φορά που την αφήνω για τόσες μέρες. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Στο μυαλό μου έχω ότι μπορεί να με βλέπει ο γιος μου και να χαίρεται, δε θέλω να σκέφτομαι ότι στεναχωριέται».

Μάλιστα, διηγήθηκε και το τελευταίο βράδυ που πέρασε με τον τρίχρονο Μανώλη: «Του είπα ότι θα πάω στη ζούγκλα και ότι δεν μπορεί να έρθει μαζί μου, γιατί θα είναι μόνο μεγάλοι, αλλά θα του φέρω το μαγικό κοχύλι. “Θα λείψω λίγες μέρες, θέλω να φροντίζεις τη μαμά και την μπέμπα”. “Θα μαζεύω τα παιχνίδια μου, αλλά να σου πω κάτι; Δε θέλω να με αφήνεις”, μου είπε».

Γι’ αυτό και πριν αναχωρήσει ετοίμασε μια ιστορία σε μια σειρά από βίντεο, τα οποία η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, φροντίζει να βλέπει ο μικρός Μανώλης. Το πρώτο βράδυ που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε από τους συμπαίκτες του στην ομάδα των «Διάσημων» να τραγουδήσει το «Έμεινα εδώ», για να το ακούσει ο γιος του.

Όσο για την Όλγα Πηλιάκη, σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσει εξήγησε πως ήταν μια κοινή απόφαση η συμμετοχή του στο παιχνίδι και δεν έκρυψε πως τα χρήματα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο, καθώς έχουν αρκετά έξοδα με τα παιδιά και το σπίτι, ενώ τόνισε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δείχνει ακριβώς αυτό που είναι και δεν προσποιείται, κάτι που την κάνει να νιώθει υπερήφανη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS