CELEBRITIESSHOWBIZΣτην…«κατάψυξη» μπαίνουν τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το νέο ριάλιτι επιβίωσης

Στην…«κατάψυξη» μπαίνουν τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το νέο ριάλιτι επιβίωσης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tvnea.com, το κανάλι, μετά από σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς, αποφάσισε την περασμένη βδομάδα, να παγώσει οριστικά για τη φετινή σεζόν το «I Am a Celebrity Get Me Out of Here» και να προχωρήσει κανονικά στην υλοποίηση του αρχικού του σχεδιασμού του. Με λίγα λόγια, ο ΑΝΤ1 επέλεξε να βγάλει στον αέρα δύο σόου αντί τρία κι έτσι θα δούμε τόσο το «So You Think You Can Dance» -ήδη τρέχει το τρέιλερ συμμετοχών- όσο και το «Your Face Sound Familiar». Η Μαρία Μπεκατώρου ρωτήθηκε όπως ήταν λογικό για το ριάλιτι μεταμφιέσεων που περιμένουμε να ξεκινήσει και η απάντησή της ήταν: «Η ενημέρωση που έχω, είναι ότι θα γίνει το “Your Face”». Όταν όμως ρωτήθηκε εάν θα είναι τρεις οι κριτές, είπε: «Δε το ξέρω αυτό καθόλου, αλλά εκτιμώ ότι οι κριτές θα είναι τέσσερις…», κατέληξε! Όσο για το ριάλιτι, αναμένεται να βγει στον αέρα από τη νέα σέζον αφού θέλουν το κάθε βήμα τους να είναι μελετημένο. Τι είναι όμως το «I Am a Celebrity Get me Out of Here»;

ΔΩΔΕΚΑ ΕΠΩΝΥΜΟΙ

Το ριάλιτι δράσης προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στην Αυστραλία αλλά και στις ΗΠΑ. Βγήκε για πρώτη φορά στη βρετανική τηλεόραση το 2002 (συμπαραγωγή Βρετανίας – Αυστραλίας) και αισίως έχει κάνει μέχρι στιγμής πάνω από 10 κύκλους. Το κόνσεπτ θέλει 12 επωνύμους να καλούνται να επιβιώσουν για 12 εβδομάδες σε ένα εξωτικό περιβάλλον διαθέτοντας τα απολύτως απαραίτητα και παράλληλα περνώντας διάφορες δοκιμασίες. Το παιχνίδι, ήταν προγραμματισμένο να μπει άμεσα στη μάχη του ανταγωνισμού της prime time ζώνης το αργότερο την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, προκειμένου να ανέκοπτε τη συνεχή ανοδική πορεία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα, τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, έκαναν βέβαιο ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ήταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι. Με πείρα το «Survivor» και τη «Φάρμα», ο παρουσιαστής του «The2night show» κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για το συγκεκριμένο πόστο. Το ερωτηματικό βέβαια ήταν το τι θα γινόταν με τις υπόλοιπες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού το συγκεκριμένο ριάλιτι απαιτεί παραμονή στη Νότια Αφρική δύο μήνες. Παρόλα αυτά, οι νέες εξελίξεις φαίνεται να έχουν κατευνάσει κάθε είδος πονοκέφαλου που ίσως είχε προκληθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS