CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor: Νέος καβγάς Στέλιου Χανταμπάκη - Γιώργου Αγγελόπουλου

Survivor: Νέος καβγάς Στέλιου Χανταμπάκη – Γιώργου Αγγελόπουλου

Τελειωμό δεν έχουν οι καβγάδες και τα «καρφιά» στην ομάδα των Διάσημων, με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πρωταγωνιστούν σε ακόμα ένα θερμό επεισόδιο, στο συμβούλιο του νησιού.

Η ένταση στην ομάδα, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, δεν φαίνεται, όχι μόνο να τελειώνει, αλλά ούτε και να υποχωρεί έστω και λίγο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, οπότε και θα μάθουμε ποιος από τους Διάσημους θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ο Στέλιος και ο Γιώργος, που προ ημερών παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, έρχονται ξανά αντιμέτωποι.

«Υποτίθεται ότι κάναμε ένα restart, αλλά δεν είδαμε κάποια αλλαγή», λέει ο Στέλιος στο συμβούλιο και ο Γιώργος απαντά «restart από την δική μου πλευρά; Δεν είδατε αλλαγή;». «Σε είχαμε δει να κάνεις κάποια πράγματα», αντιτείνει ο Στέλιος και ο Γιώργος αναφέρει πως «δεν θα τα κρατήσω μέσα μου, επειδή δε θέλω να με ψηφίσεις να φύγω»!

Λίγο νωρίτερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχεται on camera πως δεν υπάρχει ειλικρίνεια στην ομάδα και πως ο ένας δεν εμπιστεύεται τον άλλον, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης τονίζει ότι «πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να είμαστε ομάδα» και «δεν χρειαζόμαστε κανέναν καπετάνιο».

Το αποψινό επεισόδιο θα λήξει με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει τον Διάσημο που θα φύγει, μεταξύ των Γιάννη Σπαλιάρα, Σόφης Πασχάλη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS