CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης (βίντεο)

Survivor: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης (βίντεο)

Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο επεισόδιο της Δευτέρας «Μαχητές» και «Διάσημοι», αφού στο χθεσινό επεισόδιο έγινε η ένωσή τους με ένα μεγάλο πάρτι.

Όλοι οι παίκτες φόρεσαν τα καλά τους και διασκέδασαν σε μια γιορτή που τα είχε όλα, φαγητό, ποτό, μουσική, και θυμήθηκαν για λίγο πώς ήταν πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά απ’ όλα αυτά δεν έλειπαν οι ίντριγκες και τα «καρφιά ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκαναν το δικό τους… πηγαδάκι, με την Ευρυδίκη να λέει στον μισθοφόρο γιατί ψήφιζε τον Ντάνο αλλά και ότι τελικά τα βρήκαν. Ασχολίαστο δεν άφησαν τον Γιάννη Σπαλιάρα, όπως κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες.

Οι παίκτες τον αποκάλεσαν «σπαστικό», «κουραστικό», δήλωσαν πως δεν αντέχουν γιατί κάνει σαν «μπέμπης» για να καταλήξουν πως είναι «καλό παιδί».

Ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διασκεδάζει τους συμπαίκτες του με τη σκηνική παρουσία και το χιούμορ του.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν επίσης απολαυστικός και σκόρπισε το γέλιο, τραγουδώντας επί σκηνής ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά.

Ο Μάριος Πρίαμος συγκίνησε τους συμπαίκτες του με την επιλογή του. Ο Κύπριος παίκτης επέλεξε να πει τα «Παραπονεμένα λόγια» του Γιώργου Νταλάρα.

Και η ερμηνεία του Ντάνου:

Ο Γιώργος Χρανιώτης, τραγούδησε Sinatra κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και το διαγωνισμό τραγουδιού. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει μια μπάντα και πως του αρέσει να τραγουδάει

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS