CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης

Σε κατάσταση σοκ είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης από τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν ήταν καθόλου αγαπητός στους τηλεθεατές που παρακολουθούν το Survivor.

Το πρώτο σοκ το είδαν όλοι οι τηλεθεατές, όταν ανακοινώθηκε από τον Τανιμανίδη ότι είναι εκείνος που αποχωρεί από το παιχνίδι. Φάνηκε σαν να πάγωσε η εικόνα του ΣΚΑΙ, ή χάλασε η τηλεόραση, μόλις η κάμερα έδειξε τον συνήθως ετοιμόλογο Στέλιο να πληροφορείται ότι εκείνος πρέπει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ανθρωποι που έχουν εικόνα απ’ όσα γίνονται στην Καραϊβική, αναφέρουν ότι ο Χανταμπάκης νόμιζε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ήταν αγαπητός στον κόσμο και πως το κοινό αποδεχόταν θερμά τον δυναμικό τρόπο με τον οποίο κινούνταν στο παιχνίδι.

Ο ίδιος θεώρησε ότι ο κόσμος έκρινε τους παίκτες με βάση το πώς ανταποκρίνονται στους ανταγωνιστικούς ρόλους, που απαιτεί ένα παιχνίδι επιβίωσης και επιδίωξης της νίκης και υποτίμησε το μάλλον κοινωνικά απροσδόκητο, που συνέβη με το ελληνικό Survivor: ότι οι θεατές, δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, έκρινε τους παίκτες παρά τις συνθήκες, με συγκεκριμένους κανόνες και απαιτήσεις.

Όταν, λοιπόν ο Χανταμπάκης αποχώρησε και άρχισε να επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και να παρακολουθεί το διαδίκτυο, κατάλαβε τι ακριβώς γινόταν. Και αυτό που γινόταν ήταν δύσκολο να το αποδεχθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS