CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκινεί Κύπρια ηθοποιός - Το μήνυμά της στον αδερφό της που «έφυγε»...

Συγκινεί Κύπρια ηθοποιός – Το μήνυμά της στον αδερφό της που «έφυγε» από τη ζωή

Ένα συγκινητικό μήνυμα μοιράστηκε η Κύπρια ηθοποιός με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Καρκίνου.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Θεοδώρου η οποία έγραψε αυτά τα τρυφερά λόγια στην ανάρτησή της για τον αγαπημένο της αδερφό ο οποίος ‘έφυγε’ σε ηλικία 9 χρονών από λευχαιμία.

«Και όσο περνούν τα χρόνια μου λείπουν ακόμα περισσότερο όλα όσα όλοι μπορούν να μου “δώσουν”και όμως τα ζητώ από σένα… Εγωιστικό ε?? Κι όμως… Αν ήσουν εδώ όλα θα ήταν αλλιώς…όλα…Μου λείπεις…κάθε μέρα και λίγο πιο πολύ…λίγο πιο διαφορετικά… μου λείπει η φωνή σου….το γέλιο σου…τα μάτια σου…όλα μου λείπουν… ακόμα και τα πιο ανούσια… μου λείπει να σε βλέπω να μεγαλώνεις… μου λείπει να ξέρω πως είσαι εδώ… Κι ας είσαι εδώ χωρίς να σε βλέπω… Κι αυτή τη μέρα μου λείπει να μπορώ να φωναξω πως εμείς τα καταφέραμε και βγήκαμε νικητές… 04/02 Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου Για όλους όσους το παλεύουν…εμείς θα είμαστε στο πλάι σας…», ήταν τα συγκινητικά λόγια της Χριστιάνας Θεοδώρου στα social media.

View this post on Instagram

Και όσο περνούν τα χρόνια μου λείπουν ακόμα περισσότερο όλα όσα όλοι μπορούν να μου "δώσουν"και όμως τα ζητώ από σένα… Εγωιστικό ε?? Κι όμως… Αν ήσουν εδώ όλα θα ήταν αλλιώς…όλα… Μου λείπεις…κάθε μέρα και λίγο πιο πολύ…λίγο πιο διαφορετικά… μου λείπει η φωνή σου….το γέλιο σου…τα μάτια σου…όλα μου λείπουν… ακόμα και τα πιο ανούσια… μου λείπει να σε βλέπω να μεγαλώνεις… μου λείπει να ξέρω πως είσαι εδώ… Κι ας είσαι εδώ χωρίς να σε βλέπω… Κι αυτή τη μέρα μου λείπει να μπορώ να φωναξω πως εμείς τα καταφέραμε και βγήκαμε νικητές… 04/02 Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου Για όλους όσους το παλεύουν…εμείς θα είμαστε στο πλάι σας…👊 #christianathe #fightcancer #ihatecancer #and #imissyou #hopeyouareproudofme

A post shared by ➰𝐂𝐇𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐓𝐇𝐄𝐎𝐃𝐎𝐑𝐎𝐔®➰ (@christianathe) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS