CELEBRITIESSHOWBIZΤα συγχαρητήρια του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα και την ομάδα της...

Τα συγχαρητήρια του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα και την ομάδα της (εικόνες)

Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε τη φετινή Eurovision κατακτώντας τη δεύτερη θέση, η οποία είναι και καλύτερη θέση που είχε η Κύπρος στην ιστορία του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσα είπε κατά την επιστροφή της η Φουρέιρα: «Παιδιά είμαι χάλια, συγγνώμη…» (βίντεο)

Η χώρα μας μόνο περήφανη μπορεί να νιώθει για την κυπριακή συμμετοχή που έφτασε επάξια στη δεύτερη θέση στον 63ο διαγωνσισμό και κατακτώντας την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

Περήφανος για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Ευρώπη νιώθει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θέλησε να στείλει τα συγχαρητήριά του στην Ελένη Φουρέιρα και την ομάδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2018: Η Αλβανία δεν έδωσε το 12 της στην Ελένη Φουρέιρα

«Χθες, δύο νέοι άνθρωποι ανέβασαν την Κύπρο μας πολύ ψηλά. Ο Παύλος Κοντίδης κέρδισε για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η Ελένη Φουρέιρα, με το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, πήρε τη 2η θέση, την καλύτερη θέση στην ιστορία της παρουσίας της Κύπρου, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Συγχαρητήρια και στους δύο, όπως και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε περήφανους!», έγραψε ο κ. Νίκος Αναστασιάδης στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον τελικό (εικόνα)

Η Ελένη Φουρέιρα με τη σειρά της μοιράστηκε τη δημοσίευση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS