CELEBRITIESSHOWBIZΤα τελευταία outfits της Χριστιάνας Αριστοτέλους πρόδιδαν την εγκυμοσύνη της;

Τα τελευταία outfits της Χριστιάνας Αριστοτέλους πρόδιδαν την εγκυμοσύνη της;

Η αγαπημένη σε όλους παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Μετά την απόκτηση της κορούλας της, Μελίνας, ακριβώς πριν έναν χρόνο, η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατάφερε να μας κερδίσει με την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να σκάει ένα μεγάλο μπαλόνι από το οποίο βγαίνουν πολλά γαλάζια μπαλονάκια αποκαλύπτοντας, έτσι, ότι θα αποκτήσει αγοράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έμαθε το φύλο του μωρού μόλις έσκασε το μπαλόνι (βίντεο)

Όλο αυτό το διάστημα, η Χριστιάνα κατάφερνε να καμουφλάρει ενδυματολογικά την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ άλλοτε πάλι ήταν δύσκολο να μην παρατηρηθεί έστω ένα μικρό φούσκωμα, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα.

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες, η σύζυγος του Γιώργου Εφραίμ προτιμούσε να φοράει ρούχα που είχαν έναν ελάχιστο όγκο στο μπροστινό μέρος είτε με κάποιο περίτεχνο δέσιμο ή με ελαφριά ντραπαρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στα πιο απλά και καθημερινά outfits της φορούσε άνετα μπλουζάκια που έπεφταν χαλαρά πάνω από το παντελόνι της «κρύβοντας» αρκετά καλά τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης.

View this post on Instagram

Οπως παλια..!!🤗🤗🤗

A post shared by Christiana (@christianaari) on

 

View this post on Instagram

🌸🌸🌸🌸

A post shared by Christiana (@christianaari) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS