CELEBRITIESSHOWBIZ«Τατουάζ»: Έτσι γράφεται το τέλος!

«Τατουάζ»: Έτσι γράφεται το τέλος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Mania, στις 20 Δεκεμβρίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της δεύτερης σεζόν του «Τατουάζ» με τους πρωταγωνιστές του να αφήνονται στη μοίρα τους. Πρόσωπα που κρύβουν ζοφερά μυστικά, παίζουν με τον μύθο και την αλήθεια και συνθέτουν ένα περίεργο ερωτικό γαϊτανάκι που προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στην εξέλιξη της ιστορίας.

Μεγάλα θα είναι τα προβλήματα του Δημήτρη Σέκερη o οποίος δεν θα διστάσει ακόμα και να χτυπήσει άσχημα τον γιο του για τα μπλεξίματα που έχει με τα ναρκωτικά και τα οποία θα τον εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, θα δούμε ότι θα ζητήσει από την Αμαλία να πάρει μια απόφαση σχετικά με τη σχέση τους και μάλιστα θα της δώσει τελεσίγραφο για να αποφασίσει πού θέλει να μείνει.

Στην περίπτωση του Ορφέα, οι εξελίξεις θα είναι από δύο διαφορετικά μέτωπα. Το ένα με την Ελένη, που με τον τρόπο του θα την αναγκάσει να μείνει μαζί του αλλά από φόβο, γιατί η συμπεριφορά του απέναντί της θα γίνει πολύ σκληρή. Η Ελένη, αν και θέλει ακόμα τον Φίλιππο συνεχίζει να σφίγγει τα δόντια και να τον απομακρύνει όσες φορές αυτός θα επιχειρήσει να την πλησιάσει ενώ δεν ξέρει ότι ο Ορφέας γνωρίζει και απλά κάνει ότι δεν ξέρει, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Το άλλο «μέτωπο» του έρωτα έχει να κάνει με τη Χριστίνα. Αυτή η ιστορία με τη Χριστίνα και τον Ορφέα θα τραβήξει πολύ καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συγγραφή του βιβλίου της και ο Ορφέας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η Μάρθα με τον Παύλο φυσικά δεν πρόκειται να χωρίσουν, παρότι η τελευταία στα επεισόδια που θα δούμε του το ζητά. Αυτοί θα συνεχίσουν να αγαπιούνται και να είναι δεμένοι μεταξύ τους για να αντιμετωπίσουν όλα όσα τους προκύπτουν κατά καιρούς και δεν θα είναι λίγα και πάλι.

Ένας νέος έρωτας αρχίζει στην οικογένεια Μελά. Πρόκειται για την Αφροδίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό καλοβλέπει τον Γιάννη Παρασχάκη. Ωστόσο, αυτή η φιλική σχέση γρήγορα, θα εξελιχθεί και ο Παρασχάκης μάλιστα θα κάνει το πρώτο βήμα. Η Αφροδίτη θα αρχίζει να ζει μια νέα ευτυχισμένη ζωή μαζί του, ενώ το μεγάλο της πρόβλημα θα είναι πώς θα το πει στο δικούς της, που εν δυνάμει γι’ αυτούς ο Γιάννης είναι ακόμα εχθρός. Έχει όμως ένα «όπλο», τη μικρή Δήμητρα. Αν η Αφροδίτη είναι με τον Γιάννη, τότε η Δήμητρα θα είναι και πάλι έμμεσα στην οικογένειά τους.

Η Άννα με τον Αλέξανδρο θέλουν να φέρουν τη ζωή τους σε έναν ίσιο δρόμο και παράλληλα συνεχίζουν την προσπάθειά τους με τη μικρή Λήδα. Ωστόσο, ένας ακόμα κίνδυνος πλησιάζει απειλητικά την Άννα. Στα Μετέωρα, ο Στέφανος αγανακτισμένος όπως θα δούμε με τη συμπεριφορά της Όλγας, θα της γυρίσει την πλάτη, αλλά δεν θα αντέξει και πολύ σε αυτή την κατάσταση, καθώς θα επιστρέψει πάλι κοντά της αντικρίζοντας μια Όλγα μετανιωμένη αλλά και καταρρακωμένη. Μέχρι το τέλος των επεισοδίων η Όλγα παραμένει στη φυλακή, ενώ ο Μάνος που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, αρχίζει να παίζει ένα περίεργο παιχνίδι.

Παιχνίδι όμως και μάλιστα χοντρό παίζει και η Μαργκώ, η οποία έχει καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται πίσω από την πλάτη της και αυτό το χρησιμοποιεί υπέρ της. Ο Πέτρος χωρίς να το καταλάβει γίνεται πιόνι της, ενώ ο ίδιος πέφτει θύμα των αισθημάτων του για τη Μαργκώ. Η σχέση της με τον στρατηγό θα φτάσει στα άκρα, καθώς η τελευταία επίθεσή του στην Τατιάνα -που είναι έγκυος και στον Τόνυ, θα την εξαγριώσει. Όμως, έξυπνη όπως είναι, δεν θα τον αφήσει χωρίς «λάφυρο» και αυτό το λάφυρο λέγεται Αμαλία. Ο κίνδυνος γίνεται ακόμα πιο μεγάλος και η ζωή της Αμαλίας για μια ακόμα φορά θα κινδυνέψει να χαθεί.

Όπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, στην Αθήνα φτάνει και η μητέρα του Νικόλα από την Ισπανία. Πρόκειται για μια γοητευτική γυναίκα, που θα την υποδυθεί η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία αγαπά πολύ τον γιο της, είναι υπερπροστατευτική αλλά και παρεμβατική με τον τρόπο της. Γι’ αυτό και όταν η Έλλη Ρουμπέση μπει στο σπίτι του Νικόλα, η ζωή του θα αλλάξει και οι παρεξηγήσεις αλλά και οι ανατροπές με την αγαπημένη του Αθηνά θα είναι πολλές.

Τέλος όπως θα δούμε, η Τατιάνα θα κινδυνεύσει τόσο αυτή όσο και το παιδί που περιμένει. Τουλάχιστον, όμως, μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα έχει κάτι δυσάρεστο σχετικά με το μωρό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Τόνυ ο οποίος παρά τις προσπάθειες που θα κάνει να κρατήσει τον λόγο που έχει δώσει σε όλους αλλά πιο πολύ στην Τατιάνα για τα ναρκωτικά, φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει τελικά να τον τηρήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS