CELEBRITIESSHOWBIZThe Voice: Αυτοί είναι οι ερμηνευτές που σάρωσαν τα πάντα στη σκηνή!...

The Voice: Αυτοί είναι οι ερμηνευτές που σάρωσαν τα πάντα στη σκηνή! (βίντεο)

Ολολκληρώθηκαν όλα τα battles του The Voice και πλέον περνάμε στην επόμενη φάση των knockouts. Οι τέσσερις coaches, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει συνολικά 21 παίκτες ο καθένας στην ομάδα του.

To βράδυ της Πέμπτης όλοι οι διαγωνιζόμενοι που ανέβηκαν στη σκηνή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ωστόσο, ένα ντουέτο έκλεψε τις εντυπώσεις με τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη να τους αποθεώνουν!

Οι Παναγιώτης Παπαγεωργίου και Στέλιος Καρπαθάκης ερμήνευσαν το «Another one bites the dust» και ήταν και οι δυο τους εκπληκτικοί, με τον coach τους, Σάκη Ρουβά, να τονίζει πως ήταν το καλύτερο φετινό battle!

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα ότι αυτό ήταν το καλύτερο battle των battles φέτος. Έχουμε εδώ μπροστά μας δύο από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ στο Voice όλα αυτά τα χρόνια που εγώ βρίσκομαι εδώ. Μένω σταθερός στην απόφασή μου φέτος τα battles να είναι πραγματικά battles, τα παιδιά που εμφανίζονται πάνω σε αυτή τη σκηνή να είναι αντάξια ο ένας του άλλου και να βλέπουμε πραγματικές “μάχες” από ανθρώπους που είναι πολύ δυνατοί ερμηνευτές. Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια…».

https://www.youtube.com/watch?v=4RGKhTk3Ph0

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS