CELEBRITIESSHOWBIZThe Voice: Πώς τα πήγαν οι Κύπριοι στα χθεσινά knockouts;

The Voice: Πώς τα πήγαν οι Κύπριοι στα χθεσινά knockouts;

H δεύτερη φάση των knockouts προβλήθηκε χθες από το Σίγμα, με κάποιους από τους Κύπριους διαγωνιζόμενους να περνούν στα live και κάποιους να μην τα καταφέρνουν.

Κυριακή Κοτζαπάση

Η Κυριακή Κοτζαπάση από την ομάδα του Σάκη Ρουβά βρέθηκε στη σκηνή να  διαγωνίζεται με τους Γιώργο Κυδωνάκη και Γιώργο Ματσιούλα. Ενώ ο Σάκης Ρουβάς δεν την επέλεξε για την επόμενη φάση, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Έλενα Παπαρίζου την διεκδίκησαν δυναμικά. Η Κυριακή τελικά επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Χρήστος Θεοδώρου

Με ανατροπή έκλεισε η χθεσινή βραδιά του The Voice για τον Χρήστο Θεοδώρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος αντιμετώπισε στη σκηνή την Χριστίνα Καρόλου και τον Άλαν Πολ, με τον τελευταίο να κερδίζει τη φάση των knockouts. Όμως ο Σάκης Ρουβάς πάτησε τελευταία στιγμή το κουμπί και ο Χρήστος Θεοδώρου πέρασε στην ομάδα του.

https://www.youtube.com/watch?v=dpkvwRwpIZo

Γιάννης Μάργαρης

Πιο έυκολη ήταν η φάση των knockouts για τον Γιάννη Μάργαρη, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια μετά τη μάχη που έδωσε με τον Μάριο Θεοδωρίτση και τον Γιώργο Χατζηδουκάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=_8M4Yl0rYFg

 

Μιχαέλα Θεοδώρου

Η Κύπρια διαγωνιζόμενη Μιχαέλα Θεοδώρου παρά την καταπληκτική ερμηνεία της δεν κατάφερε να περάσει στα lives, με τον Σάκη Ρουβά να επιλέγει τη Δέσποινα Τάτα, ενώ τη συνδιαγωνιζόμενή τους, Χρύσα Χρύσου, να τη σώζει ο Κωστής Μαραβέγιας.

https://www.youtube.com/watch?v=pfO3utx9qhk

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS