CELEBRITIESSHOWBIZΘέκλα Πετρίδου: «Έχω κατηγορηθεί ψευδώς ότι ήμουν η πέτρα του σκανδάλου»

Θέκλα Πετρίδου: «Έχω κατηγορηθεί ψευδώς ότι ήμουν η πέτρα του σκανδάλου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Παρέα μου» της Χαριτίνης Ηλιάδου, βρέθηκε η Θέκλα Πετρίδου. Ως γνωστό η Κύπρια ψυχολόγος δεν διστάζει να μιλά με αλήθειες, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Θέκλα Πετρίδου, λίγες μέρες μετά τον γάμο της, αποκάλυψε τον πόλεμο που δεχόταν τόσο καιρό και δέχεται ακόμη, από την πρώην σύζυγο του άντρα της, Παναγιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θέκλα Πετρίδου μάς δείχνει στιγμιότυπα από τον γάμο της (εικόνες)

Όπως είπε, μέχρι να γίνει εφικτό να παντρευτούν και να εκδοθεί το διαζύγιο του Παναγιώτη πέρασαν πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά και ακόμη περνάνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εξοργισμένο μήνυμα της Θέκλας Πετρίδου on air προς την πρώην σύζυγο του άντρα της (βίντεο)

«Ο Παναγιώτης ήταν μέσα σε έναν νεκρό γάμο για χρόνια, δηλαδή δεν υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους. Αλλά επειδή εγώ έχω δει τι περνάνε οι γυναίκες που τους απατάνε οι σύζυγοί τους, αλλά και τι περνάνε τα τρίτα πρόσωπα τα οποία γίνονται το μαύρο πρόβατο, δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο άντρας μου είχε τα κότσια να είναι ίσιος με τη γυναίκα του και να της πει “δεν είναι φυσιολογικό που εδώ και χρόνια δεν έχουμε επαφή μεταξύ μας, σε χωρίζω γιατί έχω ερωτευτεί άλλη γυναίκα, δεν θέλω να σε απατήσω μαζί της. Θέλω να χωρίσουμε και μετά να προχωρήσω. Μπήκε μπροστά το διαζύγιο και μετά φτιάξαμε εμείς τη σχέση μας. Εννοείται ότι εκ των υστέρων έχω κατηγορηθεί ψευδώς ότι εγώ ήμουν η πέτρα του σκανδάλου. Έχω δεχθεί τρομερό ψυχολογικό πόλεμο και δέχομαι ακόμη.» αποκάλυψε.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS