CELEBRITIESSHOWBIZΘέκλα Πετρίδου: «Περνώ πένθος, ήμουν εντελώς απροετοίμαστη για το διαζύγιο»

Θέκλα Πετρίδου: «Περνώ πένθος, ήμουν εντελώς απροετοίμαστη για το διαζύγιο»

«Επιλέγω να μην είμαι θυμωμένη για να μην κάνω κακό στην υγεία μου»

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμόυ της πριν από μερικές εβδομάδες, η γνωστή ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα για τον πρόσφατο χωρισμό της ενώ μεταξύ άλλων απάντησε και για το τι ήταν αυτό για το οποίο μετάνιωσε. Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Έλα να δεις” μίλησε μεταξύ άλλων και για το ατύχημα που είχε στο σπίτι κάτι που την ταλαιπώρησε όπως είπε για δύο εβδομάδες.

Διαβάστε εδώ: Η Θέκλα Πετρίδου χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου: «Αποφασίσαμε με ωριμότητα να λήξουμε τον γάμο μας»

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγο της και το πως αντιμετώπισε το διαζύγιο αλλά και το πως ήταν η κατάσταση με την οικογένεια της είπε ότι: «Αυτή την φορά ήταν και είναι βράχοι δίπλα μου και με στηρίζουν και τα παιδιά μου και οι γονείς μου, φυσικά στα παιδιά μου δεν λέω και πολλά για μην τους επιβαρύνω. Μου λένε να μην στεναχωριέμαι. Εγώ δεν έιμαι θυμωμένη η μητέρα μου είναι θυμωμένη.

Επιλέγω να μην είμαι θυμωμένη γιατί δεν θέλω να κάνω κακό στην υγεία μου. Ο πατέρας μου είναι υποστηρικτικός, είναι και αυτός θυμωμένος. Όχι όμως με κακία, δεν είμαστε κακοί άνθρωποι. Εγώ περνώ πένθος, τις πρώτες μέρες ήμουν στα πατώματα. Όταν οριστικοποιήθηκε και μπόρεσα να το μοιραστώ ένιωσα καλύτερα. Δεν θέλω να γίνω καχύποπτος άνθρωπος. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κάνει καχύποπτο άνθρωπο.»

Διαβάστε επίσης: Θέκλα Πετρίδου: Απαντά στα σχόλια που δέχτηκε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS