CELEBRITIESSHOWBIZΘύμα του Survivor ο Ανδρέας Πιτσιλίδης

Θύμα του Survivor ο Ανδρέας Πιτσιλίδης

Ο τυφώνας «Survivor» ισοπέδωσε το πρόγραμμα του Σίγμα με θύματά του τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη και το «μυστικό της παλιάς γέφυρας».

Ως γνωστόν, η έλευση της νέας εκπομπής ,#Survivor, που θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη, έχει προκαλέσει αναστάτωση στον Σκάι και στο Σίγμα για το πού θα τοποθετηθεί και ποιος πρέπει να… κοπεί. Το αρχικό πλάνο ήθελε το κανάλι να κόβει, ως γνωστόν, το «Σκάι στις 3». Ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν. Έτσι, ο πιο αδύναμος κρίκος του Σκάι, αποδείχτηκε η μαγειρική εκπομπή «Chef στον Αέρα», που σταματά την καθημερινή προβολή της και «μετακομίζει» στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και του Σίγμα η εκπομπή «Αδιακρίτως» που παρουσίαζε ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, που ούτως ή αλλιώς θα κοβόταν λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης και η σαπουνόπερα «Το Μυστικό της Παλιάς Γέφυρας» που μετατίθεται για το καλοκαίρι.

Κι αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα, από την επόμενη κιόλα βδομάδα, αφού η εκπομπή με τίτλο «Survivor Panorama», δίωρης διάρκειας, θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά, στις 4 το απόγευμα, από την Τετάρτη 19 Απριλίου, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Ελλάδα. Βέβαια ,η πρεμιέρα της θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, αφού τα στελέχη του ΣΚΑΪ και του Σίγμα, συνεχίζουν να ποντάρουν… με τρέλα στο απόκτημά τους, το ριάλιτι και θεωρούν ότι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα θα… σουβλίσουν τους αντιπάλους τους με «όπλο» την καινούρια εκπομπή που θα διαθέτει υλικό από το ριάλιτί τους. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και την πρεμιέρα του δικού τους «X Factor» πάνε μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώστε την επόμενη βδομάδα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, να προβάλουν επεισόδια του «Survivor».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS