CELEBRITIESSHOWBIZΤι δήλωσε για το «Survivor 2» η Ειρήνη Κολιδά

Τι δήλωσε για το «Survivor 2» η Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν η παίκτρια από την ομάδα των «Μαχητών» που αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού της που είχε στο τροχαίο ατύχημα.

Χθες το βράδυ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου, στο «The 2night show», όπου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη δεχθεί πρόταση για να συμμετάσχει στο επόμενο «Survivor».

«Μου έχουν προτείνει να πάω στο επόμενο ”Survivor”. To έβλεπαν ότι μου αρέσει πάρα πολύ, ότι το ζω και ότι ήταν πολύ άδικος ο τρόπος που έφυγα», είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Για το αν θα ξαναπήγαινε, η ίδια είπε τα εξής: «Δεν βλέπω τόσο μακριά. Επειδή είμαι κοντόφθαλμη σε όλα μου, θέλω να ζω το σήμερα. Αν είμαι καλά και μπορώ θα πάω».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση με το γιο της, λέγοντας τα εξής: «Είχα να τον δω δύο μήνες και μία εβδομάδα. Ακόμα περνάμε μία δύσκολη φάση και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και οι δύο. Εγώ προσπαθώ να τον ηρεμήσω γιατί πιστεύει ότι θα ξαναφύγω. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου λέει: ”Μανούλα μην αργήσεις. Δεν θα ξαναπάς στο ”Survivor ε;”. Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου έχει πει ότι θέλει τον χρόνο του. Προσπαθώ να περνάω πολλές ώρες μαζί του».

Επίσης απάντησε στην ερώτηση αν ο γιος της της ζητούσε να μην ξαναπάει στο «Survivor» τι θα έκανε:«Είναι δύσκολο», απάντησε η Ειρήνη Κολιδά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS