CELEBRITIESSHOWBIZΤι συμβαίνει με το «Deal»; Καταγγελία από Κύπριο παίκτη

Τι συμβαίνει με το «Deal»; Καταγγελία από Κύπριο παίκτη

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε Κύπριος παίκτης που συμμετείχε και κέρδισε στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Deal», φαίνεται ότι η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού δεν είχε καταθέσει εδώ και καιρό τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών που είχαν πάρει μέρος στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Σώτος Σωτηρίου ισχυρίζεται ότι o Alpha Ελλάδος και η παραγωγή εδώ και μήνες δεν έχει μοιράσει τα χρήματα σε κάποιους από τους παίκτες, αλλά και ότι είναι αδύνατη ακόμη και η επικοινωνία με την παραγωγή του παιχνιδιού.

«Φίλοι μου θέλω να κάνω και εγώ την καταγγελία μου.  Εδώ και 9 και μισό μήνες περιμένουμε να πάρουμε αυτά που έχουμε κερδίσει ο κάθε ένας παίχτης από εμάς.» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κύπριος παίκτης.

Σημερινό δημοσίευμα του youweekly.gr αναφέρει ότι το πρόβλημα λύθηκε όταν ο Βασίλης Παπαδρόσου, γενικός διευθυντής του Alpha Ελλάδος,  πληροφορήθηκε ότι παίκτες του «Deal» δεν έχουν πάρει εδώ και καιρό τα χρήματά τους από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι και έδωσε εντολή να εξοφληθούν όλοι οι παίκτες.

Πρόκεται για μια διαδικασία που ξεκίνησε από χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, το αργότερο αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS