CELEBRITIESSHOWBIZΤο εντυπωσιακό πατρικό σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στη Θεσσαλονίκη (φωτο & βίντεο)

Το εντυπωσιακό πατρικό σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στη Θεσσαλονίκη (φωτο & βίντεο)

Μετά από έξι μήνες απουσίας, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής βιντεογράφησε τη συγκινητική στιγμή που συνάντησε πρώτη φορά τη μητέρα του μετά από τόσο καιρό και τη μοιράστηκε με τους followers του στα social media.

Στο βίντεο που ανέβασε, φαίνεται η είσοδος και η πρόσοψη του πατρικού σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη.

Σε προηγούμενες φωτογραφίες που ανέβασε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα, φαίνεται επίσης το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

View this post on Instagram

Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα…με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου! Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της…ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας! #myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS