CELEBRITIESSHOWBIZΤο εξοργισμένο μήνυμα της Θέκλας Πετρίδου on air προς την πρώην σύζυγο...

Το εξοργισμένο μήνυμα της Θέκλας Πετρίδου on air προς την πρώην σύζυγο του άντρα της (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Παρέα μου» της Χαριτίνης Ηλιάδου, βρέθηκε η Θέκλα Πετρίδου. Ως γνωστό η Κύπρια ψυχολόγος δεν διστάζει να μιλά με αλήθειες, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Θέκλα Πετρίδου, λίγες μέρες μετά τον γάμο της, αποκάλυψε τον πόλεμο που δεχόταν τόσο καιρό και δέχεται ακόμη, από την πρώην σύζυγο του άντρα της, Παναγιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θέκλα Πετρίδου μάς δείχνει στιγμιότυπα από τον γάμο της (εικόνες)

Όπως είπε, μέχρι να γίνει εφικτό να παντρευτούν και να εκδοθεί το διαζύγιο του Παναγιώτη πέρασαν πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά και ακόμη περνάνε.

H Θέκλα Πετρίδου μίλησε πρώτη φορά για τον πόλεμο που δέχεται και εξήγησε στη Χαριτίνη Ηλιάδου γιατί κάνει αυτή την αποκάλυψη τώρα: «Ξέρεις γιατί το λέω τώρα; Γιατί έκανα υπομονή, μέχρι που χθες είπα στην πρώην σύζυγο, “σταμάτα να ενοχλείς την οικογένειά μου, αν συνεχίσεις θα μιλήσω. Και συνέχισε,  γι’ αυτό τώρα μιλάω. Αυτά που λέω τα τηρώ. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ”.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θέκλα Πετρίδου έχει χιούμορ – Το απίστευτο δώρο που έκανε στον συζυγό της μετά τον γάμο (βίντεο)

«Έχω δώσει δύο χρόνια διορία. Έχω πάθει διαβήτη στα 42, έχει γεμίσει το σώμα μου πληγές από αυτοάνοσο γιατί δεν άνοιξα το στόμα μου να μιλήσω. Τώρα πλέον θα μιλάω. είμαστε παντρεμένοι με τον Παναγιώτη, είμαι η σύζυγός του και θα με σεβαστείς, δεν γίνεται να στέλνεις email στον σύζυγό μου να με κατηγορείς. Με τον άντρα μου είμαστε ένα και εάν νομίζεις ότι θα μας χωρίσεις δεν θα τα καταφέρεις» είπε, απευθυνόμενη στην πρώην σύζυγο του άντρα της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS