CELEBRITIESSHOWBIZΤο φαινόμενο Κάιλι Τζένερ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ

Το φαινόμενο Κάιλι Τζένερ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ

To νέο τεύχος του περιοδικού Forbes κυκλοφόρησε με την Κάιλι Τζένερ στο εξώφυλλό του, η οποία, όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα, ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και να γίνει η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία.

Η σταρ των social media και πρόσφατα μαμά έχει κατορθώσει να δημιουργήσει τη δική της “αυτοκρατορία” στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς με το brand της «Kylie Cosmetics», η οποία μέσα σε τρία χρόνια λειτουργίας της έχει αποφέρει περίπου 630 εκατ. δολάρια.

Κι αυτό γιατί τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ένα κιτ καλλυντικών με την ονομασία «Kylie Lip Kits» με τιμή πώλησης τα 29 δολάρια. Με αυτή την επιχειρηματική κίνησή της 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

«Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα», λέει η ίδια. Μάλιστα, κάποιοι από τους «τυχερούς» αγοραστές πουλούσαν ήδη τα κιτ στο eBay για το ποσό των 1.000 δολαρίων.

Η περιουσία της στην παρούσα φάση υπολογίζεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια και είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 χρόνων. Οσο για το πότε θα γίνει αυτό, το Forbes αναφέρει πως κάτι τέτοιο αναμένεται σε έναν περίπου χρόνο.

Πλέον η αξία της Τζένερ απέχει μόνο 100 εκατ. από το όριο του ρεκόρ. Μπορεί το ποσό αυτό να μοιάζει τεράστιο, αλλά με την ορμή των επαγγελματικών της ανοιγμάτων, τα συμβόλαια που έχει κλείσει και τις προγραμματισμένες νέες κυκλοφορίες προϊόντων, θεωρείται δεδομένο πως είναι απλά θέμα μηνών.

Ετσι, σύμφωνα με οικονομικές προβλέψεις, η Κάιλι Τζένερ θα έχει περιουσία μεγαλύτερη του ενός δισεκατομμυρίου πριν γίνει 23, όπως έκανε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

https://www.instagram.com/p/BjfpjFVFBwR/?utm_source=ig_embed

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS