CELEBRITIESSHOWBIZΤο πρώτο κοριτσάκι στην οικογένεια Αριστοτέλους

Το πρώτο κοριτσάκι στην οικογένεια Αριστοτέλους

Στο σπίτι της και ξεκουράζεται βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η δημοφιλής παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, μετά από οδηγίες του γιατρού της.

Το βεβαρημένο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις της δεν άφηναν την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να νιώθει διάφορες ενοχλήσεις και πονάκια το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θέλω να γεννήσω τη μέρα των γενεθλίων μου (βίντεο & εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Like. com.cy ο γνωστός γυναικολόγος που την κουράρει, μετά από τις καθημερινές επισκέψεις τις τελευταίες μέρες της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ και την ενημέρωση για ενοχλήσεις και πονάκια που αισθανόταν η παρουσιάστρια, τους συνέστησε να περιοριστεί για ανάπαυση στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, αλλά είναι καλύτερα τόσο για την ίδια όσο και για την κορούλα τους που αναμένουν με προσμονή, να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η τελευταία μέρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον αέρα – Τι δήλωσε;

Η Χριστιάνα μετά από τη συμβουλή του γυναικολόγου της παρότι δήλωνε ότι θα παραμείνει στην εκπομπή της μέχρι την στιγμή που θα την πιάσουν οι πόνοι και ήταν προετοιμασμένη κουβαλώντας μαζί της και την βαλίτσα τοκετού, αποφάσισε να ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές του και ξεκουράζεται έχοντας την φροντίδα των δικών της ανθρώπων.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι για την οικογένεια Αριστοτέλους, η οποία περιμένει με ανυπομονησία το νέο μέλος της, θα είναι το πρώτο κοριτσάκι. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει τρία ανιψάκια, τα οποία είναι όλα αγοράκια, εκ των οποίων το ένα και βαφτιστήρι.

Υπενθυμίζουμε ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει δύο αδελφούς και μια αδελφή, με τους οποίους είναι πολύ δεμένη. Γι αυτό και η παρουσιάστρια επέλεξε τους δύο αδελφούς της, Αντρέα και Πόλυ, ως στενούς συνεργάτες στην εκπομπή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστοί Κύπριοι απαντούν ποια παρουσιάστρια ξεχωρίζουν: Την Αριστοτέλους ή την Ευριπίδου;

Σύμφωνα επίσης με τα όσα γράφονται και ακούγονται, το ζευγάρι Αριστοτέλους- Εφραίμ έχει αποφασίσει και για το όνομα της κόρης τους, αλλά και για τον νονό της.

Συγκεκριμένα όσον αφορά το νονό οι πληροφορίες αναφέρουν τον μεγάλο αδελφό της παρουσιάστριας Πόλυ Αριστοτέλους και το όνομα της μικρής Μελίνα.

Το μόνο βέβαια που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι ο ίδιος ο ερχομός του μωρού και εμείς της ευχόμαστε το συντομότερο και με έναν πόνο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS