CELEBRITIESSHOWBIZΤώρα καταλάβαμε πώς έχασε τα κιλά της η Σπυροπούλου στο Survivor! (εικόνες)

Τώρα καταλάβαμε πώς έχασε τα κιλά της η Σπυροπούλου στο Survivor! (εικόνες)

Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελλάδα και σίγουρα η εμφάνισή της κάνει αίσθηση, καθώς είναι πολύ διαφορετική από τις πρώτες μέρες που την είδαμε στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To καρφί της Σπυροπούλου για τους συμπαίκτες της – «Δεν ένιωθα να με λατρεύουν…» (βίντεο)

Εντύπωση έκανε το μαυρισμένο και αδυνατισμένο σώμα της. Είναι γνωστό πως όσοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο Survivor, γυρίζουν κάπως διαφορετικοί, κάπως πιο αδύνατοι και αυτό ακριβώς είδαμε από την Κωνσταντίνα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, όμως, φαίνεται να μην επαναπαύεται στα κιλά που έχασε και να το έριξε αμέσως στη γυμναστική. Όπως μας έδειξε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα και έσπευσε να διατηρήσει το κορμί που έφτιαξε με.. σκοινάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το Survivor: «Αυτή τη στιγμή νιώθω άδεια…» (βίντεο)

Η γυμναστική με το σκοινάκι πρέπει να είναι και η αγαπημένη της όμορφης Ροδίτισσας αν κρίνουμε από τα όσα είχε πει στον Σάκη Τανιμανίδη την δεύτερη μέρα της στο παιχνίδι. Θυμάστε το γέλιο που είχαμε ρίξει; Στην ερώτηση για το αν έκανε κάποια ειδική προπόνηση για το Survivor η παρουσιάστρια εξήγησε:

«Τρεις μέρες πριν ξεκίνησα το σκοινάκι! Έκανα τρελή προετοιμασία… Έφαγα όσο μπορούσα να έχω αποθέματα! Σίγουρα κάνω κάποιο άθλημα που μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS