CELEBRITIESSHOWBIZΤσιμιτσέλης-Γερονικολού: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις κοινές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν!

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις κοινές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν!

Η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού το τελευταίο διάστημα απασχολεί διαρκώς τα Μέσα.

Οι δυο τους φεύγοντας από τη δουλειά τους και από το θέατρο Λαμπέτη, έπεσαν πάνω στις κάμερες και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο οποίος τους ρώτησε ποια είναι τελικά η σχέση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος μαζί του είχε ένα πλακάτ, πάνω στο οποίο αναγραφόταν η λέξη “Ν…ΟΧΙ”, αλλά και τις πρόσφατες φωτογραφίες από έξοδο των ηθοποιών. Η Κατερίνα Γερονικολού όταν είδε τις εικόνες, απάντησε στον δημοσιογράφο: “Δεν ντρέπεσαι; Μ’ έχεις κάνει ρεζίλι! Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες… Καλό Πάσχα. Μια μαυρίλα βλέπω, δεν βλέπω τίποτα…”.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αρκέστηκε στο να πει με νόημα στον δημοσιογράφο: “Καλησπέρα και καλή βραδιά. Κράτα ό,τι θες εσύ από το “Ν…όχι”. Την ξέρω την Κατερίνα. Τι να σου πω τώρα; Πήγαινε να μάθεις πληροφορίες από τη μάνα μου που μένει στου Ζωγράφου. Κάτσε να σε τραβήξω κι εσένα ένα πλάνο. Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παπαρατσικό για να ξέρω που ήσουν. Χάρηκα που σας είδα, να είστε καλά και να σκεπάζεστε γιατί έχει ακόμα λίγο ψύχρα…”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS