CELEBRITIESSHOWBIZΤσιμιτσέλης - Γερονικολού: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πώς νιώθει...

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πώς νιώθει γι’ αυτό η Λασκαράκη!

Εδώ και λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μετά τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Κατερίνας Γερονικολού.

Ωστόσο, λίγα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη σχέση του ζευγαριού. Μιλώντας με άνθρωπο του περιβάλλοντός τους, το Dimis blog δημοσίευσε λεπτομέρειες για το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδρασή του στην απάντηση της Γερονικολού για τη φημολογούμενη σχέση τους

Μάλιστα, συνεργάτης της Κατερίνας ανέφερε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πηγαίνει πολλές φορές και παίρνει την αγαπημένη του από τα γυρίσματα του Τατουάζ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μένουν μαζί.

«Εμείς έτσι γνωρίζουμε! Ότι ειδικά τις καθημερινές μένουν μαζί στο σπίτι της και γενικά δεν το κρύβουν σε εμάς πια. Όλοι το ξέρουμε και η Βάσω (σ.σ Λασκαράκη) το ξέρει!», αναφέρει χαρακτηριστικά γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (βίντεο)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν ταιριάξει πολύ και το ζευγάρι προσπαθεί να δίνει χρόνο στη σχέση, γι’αυτό τον λόγο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν μαζί.

Ακόμη ο Γιάννης φυσικά δεν έχει μετακομίσει στο σπίτι της αγαπημένης του και ούτε θα το κάνει προς το παρόν, μιας και είναι νωρίς, όμως “άτυπα” μένουν μαζί και είναι αγαπημένοι.

Όσο για τη Βάσω Λασκαράκη, φυσικά η πρώην γυναίκα του ηθοποιού δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό! Γνωρίζει ότι η ζωή προχωράει και αυτό που την ενδιαφέρει είναι ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας άψογος μπαμπάς: “Η Βάσω είναι χαλαρή με αυτά! Χώρισαν συνειδητά, δεν θα ασχοληθεί με κακία για το αν ο Γιάννης προχώρησε την ζωή του! Την ενδιαφέρει που είναι ένας καλός μπαμπάς και πολύ τυπικός με τις υποχρεώσεις του! Η ζωή προχωράει στα προσωπικά και η Βάσω κάποια στιγμή μπορεί να κάνει νέα σχέση!”, ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS