CELEBRITIESSHOWBIZΤζούλια Αλεξανδράτου: «Ήμουν ένα πιόνι, σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου…»

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ήμουν ένα πιόνι, σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου…»

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και έντονο κόκκινο κραγιόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε το τηλεοπτικό της comeback στο «The 2 Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πρώτη φορά το ροζ DVD, τους ανθρώπους που την εκμεταλλεύτηκαν και την οδήγησαν σε αυτές τις λανθασμένες αποφάσεις.

Το μοντέλο, που εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στη Βιέννη , μίλησε για την καινούργια της ζωή με τον σύζυγό της, Christian Karpozilos, επιτέθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν ενώ εξήγησε και για ποιο λόγο έκανε την ταινία πορνό, η οποία για πολλούς «τίναξε» στον αέρα την επιτυχημένη της καριέρα στο μόντελινγκ.
Με βουρκωμένα μάτια, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο DVD, λέγοντας πως «εκείνη την περίοδο βρισκόμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με εμένα. Εγώ πάνω στην νεανικότητα αν θέλεις, αφέλεια, παραπλάνηση, πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα. Με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που έκανα ήταν ok, ενώ ήταν λάθος. Επηρεάστηκα και σίγουρα με ώθησαν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το ποιόν μου και με τη δικιά μου ποιότητα. Γιατί εγώ είμαι ένα κορίτσι που ξεκίνησα από τα καλλιστεία του Ant1 και παρά πέρα έκανα άλλα 1.000 πράγματα στη ζωή μου. Έκανα τραγούδι, έκανα τηλεόραση, έκανα εκπομπές και έκανα και ένα DVD. Αλλά στα μέσα 1000 καλά θα με κοπανάνε για το ένα λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να γνωρίσεις. Για το δικό τους συμφέρον προφανώς με ώθησαν να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα».

3333

 

Τα λάθη της, είπε, ήταν τεράστια και θα ζει με αυτά μέχρι να πεθάνει. «Θα το ‘χω μέσα μου για πάντα. Αλλά επιλέγω τι; Ή να στεναχωριέμαι και να κλαίω κάθε μέρα για αυτό το λάθος μου ή να είμαι ευτυχισμένη και να προχωρήσω μπροστά», ανέφερε, προσθέτοντας πως «Στον μόνο άνθρωπο που έχω να πω συγνώμη είναι στον εαυτό μου. Δεν σκότωσα κανέναν, δεν έκλεψα, δεν έκανα κάτι σε κάποιον άλλον για να με σταυρώνουν και να με κρίνουν», γι’ αυτό και υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε αν βάλει τέλος στη ζωή της.

4444

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS