CELEBRITIESSHOWBIZΒικτώρια Καρύδα: Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός της στο instagram μια μέρα μετά τη...

Βικτώρια Καρύδα: Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός της στο instagram μια μέρα μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Τα πάνω κάτω ήρθαν μέσα σε λίγα λεπτά στη ζωή της Βικτώριας Καρύδα, καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, το βράδυ της Τετάρτης.

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks έγινε πρωταγωνίστρια μιας τραγικής ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βικτώρια Καρύδα: Το μήνυμα του ΣΚΑΙ μετά τη δολοφονία του συζύγου της (βίντεο)

Τη στιγμή που η Βικτώρια περπατούσε στην πασαρέλα της Kathy Heydels για την Athens Xclusive η μοίρα της έπαιξε σκληρό παιχνίδι. Ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι τους στον Πάνορμο Βούλας, μετά από ένοπλη επίθεση.

Το μοντέλο μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έφυγε σε κατάσταση σοκ από το χώρο της εκδήλωσης μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Μια μέρα μετά τη δολοφονία του συζύγου της η Βικτώρια διέγραψε τον λογαριασμό της στο instagram δείχνοντας πως δεν την ενδιαφέρει πια τίποτα άλλο εκτός από το να μαζέψει τα κομάτια της και να σταθεί στα δυο της παιδιά.

Βέβαια θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τη Βικτώρια Καρύδα στο My Style Rocks, για κάποιες ακόμα εβδομάδες, καθώς τα επεισόδια είναι γυρισμένα δυο εβδομάδες πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Τι έλεγε η Βικτώρια Καρύδα για τον άνδρα της πριν δολοφονηθεί; (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS