CELEBRITIESSHOWBIZΒίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Χωρίς αμφιβολία η Μύκονος είναι ο αγαπημένος τους προορισμός. Από την αρχή της γνωριμίας τους, τον Μάρτιο του 2014, έχουν ταξιδέψει πολλές φορές στο νησί μαζί. Αυτό επέλεξαν για τις εξορμήσεις τους το πρώτο καλοκαίρι του έρωτά τους, εκεί ταξίδεψαν ως νεόνυμφοι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και στην πρώτη τους ρομαντική απόδραση για δύο μετά τη γέννηση της Μπιάνκα, όταν η κόρη τους ήταν τεσσάρων μηνών.

Έτσι και φέτος, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ήδη μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου, καθώς ο επιχειρηματίας αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο νησί. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου το μυκονιάτικο «Fresh» θα είναι γεγονός, για να κάνει την παραμονή των επισκεπτών ακόμη πιο γλυκιά, ενώ το ζευγάρι, όπως πάντα, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την κόρη του, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.

Ο φακός του Hello! τους εντόπισε μαζί με την Μπιάνκα στην παραλία της Ψαρούς, να απολαμβάνουν τη θάλασσα. Η Βίκυ Καγιά πέρασε πολύ χρόνο με την κόρη της, παίζοντας στην παραλία, ενώ ο Ηλίας Κρασσάς βρήκε χρόνο να κάνει κανό με την Μπιάνκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS