CELEBRITIESSHOWBIZΥπάκουη στους κανόνες του παλατιού η Μέγκαν Μαρκλ: Το κομψό vintage '50s...

Υπάκουη στους κανόνες του παλατιού η Μέγκαν Μαρκλ: Το κομψό vintage ’50s φόρεμα (εικόνες)

Η Μέγκαν Μαρκλ ξεχωρίζει για τις στιλιστικές επιλογές της, καθώς σε κάθε εμφάνισή της κάνει τα φλας να πέφτουν πάνω της. Μάλιστα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry αναβάθμισε το στιλ της, ενώ δε διστάζει να δοκιμάζει διάφορες αποχρώσεις, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του παλατιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι γνωρίσε ο Harry την αγαπημένη του Meghan στην Kate Middleton!

Η δούκισσα του Σάσσεξ, λοιπόν, έφτασε στο Sentebale Polo Cup για να στηρίξει τον σύζυγό της, χαμογελαστή και πολύ κομψή μέσα σε ένα φόρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50.

Πρόκειται για τους φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργανώνει ο πρίγκιπας Χάρι για να στηρίξει τα παιδιά της Αφρικής που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS.

Η ετήσια εκδήλωση συγκεντρώνει κεφάλαια και αυξάνει την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Sentebale, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο Χάρι και μάλιστα στους αγώνες συμμετέχει και ο ίδιος.

Η 36χρονη Δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ κομψή μέσα στο μπλε σκούρο φόρεμα της δεκαετίας του ’50 της Carolina Herrera το οποίο συνδύασε με nude γόβες και τσαντάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο σπίτι που έκανε δώρο η βασίλισσα στον Harry και τη Meghan (εικόνες)

Μια εμφάνιση της Μαρκλ που συμβαδίζει απόλυτα στους κανόνες του παλατιού, το οποίο πρόσφατα δυσαρέστησε με το ντύσιμό της, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

 

Φωτογραφίες: Reuters

https://www.instagram.com/p/Bls57zaAYa5/?hl=en&taken-by=meghan_markle

https://www.instagram.com/p/BlsihTgACUL/?hl=en&taken-by=meghan_markle

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS