CELEBRITIESSHOWBIZΖέτα Μακρυπούλια: Επιστροφή στο ρόλο της παρουσιάστριας με το «Ρουκ Ζουκ»

Ζέτα Μακρυπούλια: Επιστροφή στο ρόλο της παρουσιάστριας με το «Ρουκ Ζουκ»

Από τη Δαναή Πεταλά

Eπέστρεψε στον Ant1 το Σεπτέμβριο του 2016, ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου, «Στο Καλό Γλυκειά μου Συμπεθέρα», η οποία όμως δε στέφθηκε με την επιτυχία που προσδοκούσαν οι συντελεστές και το κανάλι και ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Όμως, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως δεν πτοείται από τις όποιες ατυχίες και μόλις πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τον αέρα του «Your Face Sounds Familiar», όπου συμμετείχε ως guest, ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου, στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ», που γνωρίσαμε είκοσι χρόνια πριν με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη σε εντατικές διεργασίες για τα πρώτα επεισόδια, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, η πρεμιέρα θα γίνει στις 5 Ιουνίου, στις 15:00. Μάλιστα, στις βλέψεις των υπευθύνων του καναλιού, καθώς και της ίδιας της παρουσιάστριας, είναι να υπάρξουν και κάποια επεισόδια με ομάδες καλλιτεχνών καλεσμένων, ως special edition.

Παράλληλα η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συμφωνήσει να συμμετέχει στη θεατρική παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Αλέξης Ρίγλης, μια «πειραγμένη» διασκευή του έργου του Νόελ Κάουαρντ «Ιδιωτικές Ζωές», στο πλευρό του πολύ καλού της φίλου, Αποστόλη Τότσικα, και ηθοποιών που μέχρι σήμερα κινούνταν σε διαφορετικό θεατρικό «μήκος κύματος», όπως η Αμαλία Αρσένη, η Γεωργιάννα Νταλάρα και ο Μιχάλης Οικονόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS