CELEBRITIESSHOWBIZΖευγάρια του Χόλιγουντ που γυμνάζονται μαζί

Ζευγάρια του Χόλιγουντ που γυμνάζονται μαζί

Η γυμναστική, αν όχι για όλους τους ανθρώπους, για τους celebrities είναι καθημερινότητα. Το star system επιβάλλει να προσέχουν την εικόνα τους και γι’ αυτό, παράλληλα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν γιόγκα, τρέξιμο, να επισκεφθούν το γυμναστήριο, να βγουν έξω για ποδηλασία, προκειμένου να διατηρηθούν στα κιλά τους. Κάποιοι βέβαια, φροντίζουν να το διασκεδάζουν, κάνοντας γυμναστική μαζί με το ταίρι τους. Δείτε ποια διάσημα ζευγάρια γυμνάζονται μαζί!

Η Μila Kunis περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο και μάλιστα, όπως η ίδια έχει πει, την συντροφεύει κάποτε και ο Ashton Kutcher.

mila

H Reese Witherspoon και ο σύζυγός της, Jim Toth, έχουν τρέξει πολλά χιλιόμετρα μαζί.

reese

Η Jennifer Connelly λατρεύει να κάνει γιόγκα, όμως δεν μένει απλά στο στρώμα. Η ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ποδηλασία μαζί με τον σύζυγό της, Paul Bettany και τα παιδιά τους.

jennifercon

Η Miley Cyrus αγαπάει πολύ το Pilates και μάλιστα, όταν γυμνάζεται μαζί με τον σύντροφό της, Liam Hemsworth.

 

miley

Η Jessica Biel περνά πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της έξω στη φύση, ενώ αθλείται συχνά με τον σύζυγό της, Justin Timberlake, κάνοντας ποδηλασία, τρέξιμο και snowboard.

jessica

justin

O Matthew McConaughey γυμνάζεται συχνά μαζί με τη σύζυγό του, είτε κάνοντας σέρφινγκ, είτε πηγαίνοντας παρεά μαζί της στο γυμναστήριο.

matthew

Andrew Garfield και η ηθοποιός Emma Stone λατρεύουν να καίνε θερμίδες κάνοντας hiking σε πάρκα του Λος Άντζελες.

emmastone

Το hiking είναι αγαπημένος τρόπος εκγύμνασης και για τον Channing Tatum, τον οποίο έχουν απαθανατίσει πολλές φορές οι παπαράτσι να βολτάρει μαζί με τη σύζυγό του, Jenna Dewan και τα σκυλιά τους στο Λος Άντζελες. Εκτός από hiking, το ζευγάρι βγαίνει έξω συχνά και για τρέξιμο.

channing

tatuum

Η Vanessa Hudgens και ο σύντροφός της, Austin Butler, παρακολουθούν μαζί μαθήματα γιόγκας.

vanessa

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS