CELEBRITIESSOCIAL LIFEΑνδρέας Χριστοδουλίδης: Λαμπερό πάρτι γενεθλίων και γαμήλια επέτειος για τον Κύπριο επιχειρηματία

Ανδρέας Χριστοδουλίδης: Λαμπερό πάρτι γενεθλίων και γαμήλια επέτειος για τον Κύπριο επιχειρηματία

Μ’ ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο τόσο στον ίδιο όσο και στους ξεχωριστούς καλεσμένους του, γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των αερομεταφορών, Ανδρέας Χριστοδουλίδης.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο, όπου έχει και την έδρα των επιχειρήσεων του, γιόρταζε παράλληλα με τα γενέθλιά του και 25 χρόνια γάμου μαζί με την επίσης κυπριακής καταγωγής σύζυγο του Ζέλα, της γνωστής οικογενείας Μούσκα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιάννη και τον Ζήνων.

partychristodoulidesxxx

Η συγκυρία, λοιπόν, ήταν ιδανική και έτσι ένα πριβέ πάρτι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα, το οποίο κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έλαβε χώρα στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων.

birthday1

Στο gathering παρευρέθησαν 110 άτομα, μεγάλα ονόματα Ελλήνων και Κυπρίων εφοπλιστών, στενοί φίλοι του ζευγαριού αλλά και συγγενείς από την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Ηνωμένο Βασίλειο που κατέφθασαν στο πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο διακοσμήθηκε με πολύ στυλ, για να τιμήσουν και να μοιραστούν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή με τον εορτάζοντα οικοδεσπότη.

party7

Η βραδιά άρχισε στις οκτώ με δείπνο, το μενού του οποίου επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση ο chef του Μεγάλη Βρεταννία και εξελίχθηκε σ’ ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα! Κι αυτό δεν είναι άσχετο από το γεγονός ότι ανάμεσα στους εκλεκτούς φιλοξενούμενους του ζευγαριού ήταν η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Βέρα Μπούφη, πολύ καλοί προσωπικοί φίλοι του Ανδρέα και της Ζέλας Χριστοδουλίδη, οι οποίοι και τους επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη, εν είδει δώρου.

birthday

Να τους αφιερώσουν μερικά από τα τραγούδια τους και να τους ευχηθούν χρόνια πολλά με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, αφήνοντας ευχαριστημένους αλλά και έκπληκτους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο πάρτι με αυτή την εγκάρδια κίνησή τους.

elsaloutsiou

Ενδιαφέρον είχε και η τούρτα του εορτάζοντα, η οποία ήταν δημιουργία του Concept Store Jar by Sweet Mates και αποτελούσε δώρο της πολύ καλής του φίλης Λείας Τορναρίτη. Επίσης, ο ίδιος ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης επεφύλαξε μια τούρτα έκπληξη στη γυναίκα του Ζέλα για την 25η γαμήλια επέτειό τους.
Φεύγοντας, πάντως, όλοι είχαν να λένε πως η Αθήνα είχε να δει τέτοιο πάρτι εδώ και χρόνια.

party6

birthday2

 

christodoulidesparty

christoulides

party

party1

party3

party5

tsingy-8

vissybirthday

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS