CELEBRITIESTVΑπρόσμενες αλλαγές και μετακινήσεις στον ΑΝΤ1

Απρόσμενες αλλαγές και μετακινήσεις στον ΑΝΤ1

Απρόσμενες αλλαγές και μετακινήσεις, αναμένεται να συμβούν πολύ σύντομα στον ΑΝΤ1 στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, έρχονται τα πάνω κάτω στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» της Μπέττυς Μαγγίρα… Οι όποιες αλλαγές επηρεάζουν σημαντικά και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στην Κύπρο, όπως είναι φυσικό.

Το τηλεοπτικό τοπίο μοιάζει ήδη με καζάνι που βράζει. Μια φήμη θέλει τη μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, που εάν συμβεί θα επηρεάσει όλη την ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ο ΑΝΤ1, εξετάζει και το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσει, λόγω budget, εντελώς τη συγκεκριμένη ζώνη. Εάν όμως καταλήξουν τελικά στην απόφαση αυτή, θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Οι πληροφορίες λένε ότι από την πλευρά του καναλιού, έχουν δυο ιδέες για την παρουσιάστρια:

  • Η μια πρόταση θα αφορά στην συμπαρουσίαση του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα, με την Μπέττυ να συμμετέχει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα όχι μόνο στην παρουσίαση, αλλά και στο εμπορικό κομμάτι της εκπομπής.
  • Η δεύτερη πρόταση, ουσιαστικά θα επαναφέρει στο προσκήνιο, μια παλαιότερη ιδέα που είχαν τα στελέχη του καναλιού και την είχαν συζητήσει τότε και με τη Φαίη Σκορδά, η οποία δεν δέχτηκε και μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Ποια ήταν; Όταν η Φαίη Σκορδά είχε πει ότι δεν ήθελε να συνεχίσει την επόμενη χρονιά, σε ένα τέτοιου τύπου πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, με περισσότερα infotainment στοιχεία και λιγότερο ψυχαγωγία (όπως το είχε προσαρμόσει εκείνος με την επιστροφή του) και είχε ζητήσει να φύγει από το κανάλι, ο ΑΝΤ1 της είχε προτείνει να παραμείνει στην θέση της και να αλλάξουν την ροή του Πρωινού. Να σπάσουν, δηλαδή, «Το Πρωινό» σε δυο διαφορετικές εκπομπές.

Κάτι που η Φαίη δεν δέχτηκε και είχε προτιμήσει την πρόταση του ΣΚΑΪ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS