CELEBRITIESTVΧείμαρρος ο Λιάγκας για Σάττι: «Οι ταράτσες με τα σώβρακα του παππού...

Χείμαρρος ο Λιάγκας για Σάττι: «Οι ταράτσες με τα σώβρακα του παππού και τις κιλότες είναι Ελλάδα;»

Ως εθνικό ναυάγιο, χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας την χθεσινή εμφάνιση της Ελλάδας στoν Β’ ημιτελικό της Eurovision. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε ότι η οπτικοποίηση που έγινε στο τραγούδι “ZΑΡΙ” ήταν λανθασμένη.  

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα… Αυτή είναι η Ελλάδα;».

Ο παρουσιαστής του Πρωινού επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η εκπρόσωπος της Ελλάδας χρειαζόταν χειλόφωνο καθώς είπε το 1/3 του τραγουδιού εκτός μικροφώνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS