CELEBRITIESTVΧριστίνα Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς Famagusta

Χριστίνα Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς Famagusta

Συνέντευξη στο περιοδικό TV Mania και την Αφροδίτη Γεωργίου παραχώρησε η Χριστίνα Παπαδοπούλου η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά FAMAGUSTA και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάποια από αυτά που θα δούμεστο φινάλε με τη νέα σεζόν.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης, η τηλεοπτική «Δάφνη Σέκερη» μιλά στο περιοδικό μας για όσα έρχονται το φθινόπωρο στο μεγάλο φινάλε της «Famagusta», και όχι μόνο. Μέσα από μια ανθρώπινη, συναισθηματική κουβέντα γνωρίζουμε καλύτερα το ταλαντούχο νεαρό κορίτσι που έχει καταφέρει ήδη να βραβευτεί, αλλά και να συνεργαστεί με τεράστια ονόματα σε αξιόλογες δουλειές.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η Famagusta ολοκλήρωσε και τον β’ κύκλο της και τώρα οι τηλεθεατές αναμένουν το μεγάλο φινάλε τη νέα σεζόν. Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάτι για όσα θα δούμε;

Το σίγουρο είναι ότι μαζί με τους τηλεθεατές, ανυπομονούμε κι εμείς για τα τελευταία επεισόδια. Θα δούμε την επανασύνδεση του Μάικλ με την οικογένεια Σέκερη και πώς αυτή θα επηρεάσει τις ζωές όλων. Η Δάφνη με τον Τεύκρο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας κάτι που για λίγο θα δώσει τεράστια χαρά σε όλους. Τα υπόλοιπα.. στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο!

Λόγω του θέματος της σειράς, η συναισθηματική εμπλοκή είναι αναπόφευκτη, έτσι δεν είναι;

Όταν την 15η Ιουλίου του 1974 με το πραξικόπημα της χούντας ξεκινούσε η τραγωδία της Κύπρου, η γιαγιά μου ήταν γιατρός στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Αυτά που σου λέω είναι καταγεγραμμένα σε βιβλίο, αλλά τα ξέρω από πρώτο χέρι γιατί μας τα είχε εξιστορήσει η ίδια. Η κατάσταση με τους τραυματίες που ερχόντουσαν συνεχώς ήταν τραγική. Ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να περιθάλψουν όσους περισσότερους μπορούσαν, εισέβαλλαν αξιωματικοί της χούντας, φώναζαν και απειλούσαν τη γιαγιά μου και όλους τους γιατρούς εκεί πέρα κρατώντας πιστόλια, για να αναλάβουν τους «δικούς τους». Συγκεκριμένα ο γνωστός υποπλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού, Γεώργιος Ντάνος, ερχόταν συνεχώς σε ρήξη με τη γιαγιά μου, η οποία όχι μόνο δεν φοβήθηκε κανέναν αλλά τον έδιωξε από το τμήμα Πρώτων Βοηθειών, λέγοντας του ότι δεν κάνουν διακρίσεις στους τραυματίες και ότι εκεί κουμάντο κάνουν οι γιατροί. Ο καθένας από εμάς έχει γονιούς, θείους, αδερφούς, παππούδες με μια ιστορία από τα τότε τραγικά γεγονότα. Είναι φυσικά αδύνατον να μην εμπλακείς συναισθηματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS