CELEBRITIESTVΦαίη Σκορδά: Καλεσμένος έκπληξη στην πρεμιέρα της εκπομπής της, Fay’s Time

Φαίη Σκορδά: Καλεσμένος έκπληξη στην πρεμιέρα της εκπομπής της, Fay’s Time

Fay’s Time: Θα μπορούσε κανείς να το υποψιαστεί ότι η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για μία λαμπερή πρεμιέρα και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να μην έχει καλεσμένο έκπληξη για αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα της τηλεοπτικής της καριέρας.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει ανανεωμένη και με πολύ ζωντανή παρέα, με μεγάλη ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Επιστρέφει και σε άλλη ώρα προβολής αφού πλέον θα βγαίνει στον «αέρα» στις 11:50, μετά από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι» μιας και στο κανάλι προτεραιότητα έχει ενημέρωση και ύστερα η ψυχαγωγία.

Πάντως, η Φαίη και η ομάδα της είναι καθ’ όλα έτοιμοι για μία φαντασμαγορική πρεμιέρα και φυσικά δεν θα μπορούσε ο πρώτος καλεσμένος που θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή να μην έχει και αυτός ανάλογη λάμψη.

Skorda 21
Έτσι, σύμφωνα με τη Real, πρώτος καλεσμένος της θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα μιλήσει πρώτη φορά μετά τον γάμο του με τη γυναίκα της ζωής του Μαριλού Κόζαρη η οποία θα φέρει σε λίγο καιρό από τώρα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Μουζουράκης και η Φαίη Σκορδά είχαν αποκτήσει πολύ καλή σχέση από τότε που η παρουσιάστρια βρέθηκε για λίγο στο πλατό του The Voice για να παρουσιάσει live, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Γιώργου Λιανού.

Panos Mouzourakis

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS