CELEBRITIESTVΓη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει νέα δουλειά στην Αριάδνη

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει νέα δουλειά στην Αριάδνη

Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή και αισθάνεται ότι όλοι την έχουν ξεχάσει.

Μάλιστα, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης και της έντασής που νιώθει, λιποθυμάει μέσα στο κελί της.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης προσπαθεί να απαγκιστρώσει την Αριάδνη από τον Χρήστο, την Αφροδίτη και την ταβέρνα, καθώς τρέμει ότι η κόρη του μπορεί να πέσει ξανά στην αγκαλιά του πρώην εραστή της. Έτσι, τη φέρνει σε επικοινωνία με έναν ξενοδόχο, προκειμένου να δουλέψει για εκείνον. Ωστόσο, η Αριάδνη, που είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Χρήστο, αρνείται να φύγει από κοντά του και να αλλάξει δουλειά.

Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη βιώνει δύσκολες ώρες, μετά την ανακάλυψη ότι ο άντρας της είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα. Συγχρόνως, η Ισμήνη προσπαθεί να την πείσει πως δεν συμβαίνει τίποτε ανάμεσα σε εκείνον και την Αριάδνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υστερα από το τετ α τετ που είδε στην ταβέρνα, έχει αμφιβολίες για τον γάμο της. Έτσι, η γιατρός ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Ο άντρας αρνείται να διαλύσουν τον γάμο τους και ζητάει από την Αφροδίτη να του πει τον λόγο που δεν θέλει να είναι πλέον μαζί.

Η σχέση του ζευγαριού περνάει μεγάλη κρίση και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι συνεχώς τεταμένη. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα για όλους, καθώς η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και στον Χρήστο. Όταν τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Λυκούργου, ο δικηγόρος βρίσκει αμέσως τον ανιψιό του και τον επιπλήττει

Πηγή mytv

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS